Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. dubna 2022 8:37
Čas čtení 1:23
Ivan Koribanič

VIDEO: Cristiano Ronaldo rozbil při odchodu ze hřiště telefon malého fanouška, za své chování se omluvil

VIDEO: Cristiano Ronaldo rozbil při odchodu ze hřiště telefon malého fanouška, za své chování se omluvil
Zdroj: Getty Images/Alex Pantling/Staff
SPORT CRISTIANO RONALDO FOTBAL ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Celý incident už vyšetřuje samotný klub Manchester United. Na sociálních sítích se objevilo svědectví ženy jménem Sarah Kelly. Ta tvrdí, že Ronaldo zničil telefon jejímu synovi Jakeovi.

Cristiano Ronaldo po prohraném zápase proti Evertonu v rámci anglické Premier league rozbil telefon fanouška, píše Givemesport. Za své chování se následně omluvil, informoval deník Guardian.

Doporučeno
Elektrizující atmosféra a tvrdá bitva o pás šampiona. Toto byl velkolepý MMA turnaj OKTAGON 32 Elektrizující atmosféra a tvrdá bitva o pás šampiona. Toto byl velkolepý MMA turnaj OKTAGON 32 10. dubna 2022 3:58

Stát se tak mělo během toho, co evidentně frustrovaný Portugalec odcházel ze hřiště do útrob stadionu. Na videu je vidět, jak se Ronaldo ohnal rukou a následně je slyšet pád předmětu.

Celý incident už vyšetřuje samotný klub Manchester United. Na sociálních sítích se objevilo svědectví ženy jménem Sarah Kelly. Ta tvrdí, že Ronaldo zničil telefon jejímu synovi Jakeovi.

„Nemohu uvěřit, že to říkám, ale Ronaldo rozbil Jakeovi telefon během toho, co si ho točil při odcházení ze hřiště. Jsem v šoku, že profesionální fotbalista může takhle napadnout dítě. Sám je otcem, jak by se cítil, kdyby se to stalo jeho dítěti?“ ptá se matka.

Ta dále vyzývá lidi, aby sdíleli jakýkoli materiál, který by pomohl usvědčit Ronalda z tohoto skutku. Sarah dále připojila i dvě fotografie. Na jedné je pohmožděná ruka a na druhé rozbitý telefon. Na internetu se objevila i fotka, na které lze vidět na zemi u hřiště rozbitý mobil s krytem.


K celé věci se vyjádřil i samotný Cristiano Ronaldo. „Nikdy není snadné vyrovnat se s emocemi v těžkých chvílích. Přesto musíme být vždy uctiví, trpěliví a jít příkladem všem mladým, kteří milují tuto krásnou hru. Rád bych se omluvil za můj výbuch a pokud to bude možné, rád bych pozval tohoto fanouška, aby se podíval na zápas na Old Trafford ve znamení fair-play a sportovního ducha,” napsal Ronaldo na Instagramu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano)


Zápas mezi Evertonem a Manchesterem United byl důležitý pro obě mužstva. Zatímco Everton bojuje o záchranu v lize, Manchester United se snaží dostat na příčky, které by mu zajistily účast v pohárové Evropě.

Mohlo by tě zajímat:
Jak se vyvíjely hranice Ruska? Video ukazuje, jak se země v průběhu času změnila, a kdo se vystřídal u moci
Česká firma prodává erotické pomůcky ze skla a kamene do celého světa. Yoni vajíčka dělat nechceme, věříme vědě, říká majitelka
10 nejlepších filmů podle knižní předlohy
Domů
Sdílet
Diskuse