Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. dubna 2022 10:33
Čas čtení 0:42
Viktor Kniš

Změnil jsem scénu i sebe, rapuje Rytmusovo mladší já v ikonické Avirex bundě

Změnil jsem scénu i sebe, rapuje Rytmusovo mladší já v ikonické Avirex bundě
Zdroj: so súhlasom Matúša Zeťáka
HUDBA RYTMUS
Uložit Uložené

Rytmus a Stevie rapují o osudu a důležitosti změny v životě každého člověka. Dvě generace protíná Rytmusův dvojník v legendární kožené bundě.

Rytmus vydává další díl z nepravidelné série, v jejímž rámci dává prostor mladým interpretům. Prostor dostal mladý zpěvák a raper Stevie, kterého jsme už po boku člena Kontrafaktu viděli přibližně před rokem na skladbě Freelife, kterou Štefan Čikoš nahrál, když mu bylo 14 let. Rytmusovi se skladba líbila natolik, že měl zájem vydat ji na svém skoro milionovém YouTube kanálu.

Mladý interpret má za sebou podporu hudebnické rodiny včetně talentovaného producenta H0wdyho, který se o hudbu postaral i v tomto případě.

Doporučeno
MBPFW 22: Luxusní elegance či ostrý vzkaz Putinovi. Toto jsou nejlepší outfity z prvního dne pražského fashion weeku MBPFW 22: Luxusní elegance či ostrý vzkaz Putinovi. Toto jsou nejlepší outfity z prvního dne pražského fashion weeku 10. dubna 2022 13:59

Rytmuse v klipu nahradil dvojník, který si zahrál jeho mladší já v ikonické kožené Avirex bundě. Tato značka se pro rapera z Piešťan stala ikonickou již před skoro dvěma dekádami díky skladbě Nech vidia. Přes dvojníka veřejnosti vzkazuje, jak důležitá je v životě každého člověka ochota změnit se a být otevřený novým životním zkušenostem, které při správném nastavení mysli přinášejí pozitivní zážitky.

Dvojice tak nabízí perspektivu dvou generací na stejnou problematiku, kterou přikryli pouhým názvem Asi to tak malo byť. Skladbu doprovází také jednoduchý vizuál. Rytmus plánuje vydávat skladby častěji, i když momentálně informuje zejména o svých luxusních akvizicích.

Domů
Sdílet
Diskuse