Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
1. května 2022 14:44
Čas čtení 0:57
Ilona Hobzová

Herec Bill Murray přiznal nevhodné chování vůči ženě během natáčení, které se kvůli tomu přerušilo

Herec Bill Murray přiznal nevhodné chování vůči ženě během natáčení, které se kvůli tomu přerušilo
Zdroj: Flickr/volně k užití
NEWS ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Incident se stal během natáčení snímku Being Mortal.

Jednasedmdesátiletý herec Bill Murray, známý především díky snímkům Krotitelé duchů nebo Ztraceno v překladu, promluvil o incidentu během práce na snímku Being Mortal. Herec přiznal, že jeho chování na place vedlo ke stížnosti ženy a natáčení se následně muselo přerušit. Incident popsal jako rozdílnost názor. „Udělal jsem něco, co jsem považoval za vtipné, ale druhá strana to tak nevzala,“ sdělil v rozhovoru pro televizi CNBC.

Doporučeno
Nikdo by neměl do práce chodit se strachem. Expertka Čmolíková Cozlová vysvětluje, jak se bránit proti sexuálnímu obtěžování Nikdo by neměl do práce chodit se strachem. Expertka Čmolíková Cozlová vysvětluje, jak se bránit proti sexuálnímu obtěžování 4. března 2022 7:00

Murray: Pokoušíme se o smír

„Filmové studio chtělo udělat správnou věc, chtělo vše prozkoumat a vyšetřit, tak se natáčení přerušilo,“ vysvětlil Murray v rozhovoru. Co konkrétně se na natáčení stalo a kdo si na jeho chování stěžoval, herec neprozradil. Doplnil ale, že se ženou, kterou měl urazit, jsou v kontaktu a doufá, že se věc podaří uzavřít společným smírem.

„Oba jsme profesionálové a máme rádi svoji práci a jeden druhého. Pokud bychom spolu neuměli vycházet a důvěřovat si, nemá smysl pokračovat ve spolupráci a natáčet film,“ myslí si Murray. Dodal, že celý incident pro něj byl docela poučný. „Svět je jiný, než když jsem byl malý kluk. To, co jsme považoval za vtipné jako dítě, nemusí být vtipné dnes. Časy a věci se mění a je důležité, abych na to přišel,“ dodal herec.

Společnost pozastavení natáčení potvrdila, detaily sdělit odmítla. Práce na filmu Being Mortal začaly v Los Angeles v březnu, do kin by měl snímek založený na populárně naučné knize chirurga a spisovatele Atula Gawandeho z roku 2014 o péči na konci života přijít příští rok.

Domů
Sdílet
Diskuse