Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2022 v 12:23
Čas čtení 0:36
Tereza Šnajdrová

Policie pátrá po 15leté dívce z Olomouce, v úterý odešla z domu a ještě se nevrátila

Policie pátrá po 15leté dívce z Olomouce, v úterý odešla z domu a ještě se nevrátila
Zdroj: Policie ČR
NEWS POLICIE ČR ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Policisté z Olomouckého kraje pátrají po 15leté dívce, která v úterý opustila dům a zatím se nevrátila. Neměla by být v ohrožení života.

Policisté z Olomouckého kraje pátrají po 15leté dívce, která v úterý odešla z domova a ještě se nevrátila. Pohřešovaná je asi 165 cm vysoká, hubené postavy, má hnědočerné vlasy a hnědé oči. Neměla by být v ohrožení zdraví či života, píše Policie ČR.

Doporučeno
Návrh na zrušení práva žen na interrupci je pravý, potvrdil Nejvyšší soud USA. Prezident Biden slíbil, že se žen zastane Návrh na zrušení práva žen na interrupci je pravý, potvrdil Nejvyšší soud USA. Prezident Biden slíbil, že se žen zastane 4. května 2022 v 8:31

Pomozte s vypátráním 15leté dívky z Olomouce, která včerejšího dne odešla z domu. Dívka není v ohrožení zdraví či života,“ napsali policisté na Twitteru.

Teprve 15letá dívka měla odejít z domu v úterý 3. května a od té doby se nevrátila. Jenifer K. je hubené postavy, měří zhruba 165 cm a vypadá o něco starší, než doopravdy je. Má hnědočerné vlasy, hnědé oči a nosí brýle.

Pokud bys pohřešovanou někde zahlédl/a, zkontaktuj prosím policii na telefonním čísle 158.

Domů
Sdílet
Diskuse