Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. května 2022 20:17
Čas čtení 1:12
Tereza Šnajdrová

Bobbi Brown se ostře opřela do tiktokerky, která kritizovala její nový make-up. Video se stalo virálním

Bobbi Brown se ostře opřela do tiktokerky, která kritizovala její nový make-up. Video se stalo virálním
Zdroj: Unsplash/helloimnik/volně k užití
NEWS TIKTOK
Uložit Uložené

Tiktokerka Meredith Duxbury je známá pro svá líčící videa, na nichž si na obličej nanáší neuvěřitelné množství produktů. Před nedávnem se jí do ruky dostal nový make-up od Bobbi Brown, o kterém tiktokerka natočila celé urážlivé video.

Sociální sítě daly vzniknout mnoha beauty influencerkám, které mají make-up jako svůj koníček, ale oficiálně se v této oblasti nikdy nevzdělávaly. Jednou z nich je i tiktokerka Meredith Duxbury, kterou sleduje přes 15 milionů lidí. Té se před pár dny do ruky dostal nový produkt od Bobbi Brown, a protože jej tiktokerka nepoužila správně, make-up na ní vypadal naprosto katastrofálně, o čemž také natočila video. Proti němu se ohradila sama zakladatelka značky a internet se baví její reakcí.

Doporučeno
Charli D'Amelio zavalily požadavky na založení OnlyFans. Nevyžádaná sexualizace může mít na mladé ženy vážný dopad Charli D'Amelio zavalily požadavky na založení OnlyFans. Nevyžádaná sexualizace může mít na mladé ženy vážný dopad 19. května 2022 16:59

Meredith Duxbury je známá pro svá líčící videa, na nichž si na obličej rukama nanáší neuvěřitelně velké množství produktů. „Jsem královna make-upu,“ říká o sobě s oblibou tiktokerka.

Když se jí do ruky dostal nový make-up od Bobbi Brown, influencerka do kalíšku s produktem ponořila ruku a takřka půlku balení si začala natírat na obličej. „Tou konzistencí si nejsem jistá. Ačkoli jsem si přála, aby byl make-up hezký, tak tohle fakt ne,“ řekla ve videu Meredith.

@meredithduxbury

I’m gonna have to pass….😭😅🥴

♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Tiktokerka se však nepodívala na instrukce, ve kterých se píše, že make-up není vhodné kombinovat se silikonovou bází a k jeho použití stačí pouze malinké množství. Její negativní recenze proto nebyla fér, proti čemuž se ohradili nejen lidé v komentářích, ale také samotná Bobbi Brown.

Ta v reakci na tiktokerku natočila ironické video, ve kterém říká, že miluje učit se novým make-up technikám a jednu takovou se naučila i dnes. Poté sáhla do kalíšku s make-upem a ve velké vrstvě si jej natřela na obličej. Video pak končí jejím smíchem. 

„Kdyby mě takhle Bobbi Brown setřela, už bych nikdy veřejně neukázala svůj obličej,“ smějí se lidé na sociálních sítích. „Královna promluvila,“ přidávají se další.

@justbobbibrown How did I do?? Applying Jones Road’s light to medium coverage What The Foundation 🤣😅 #foundation #foundationhack #foundationroutine ♬ original sound - Bobbi Brown
Domů
Sdílet
Diskuse