Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. května 2022 14:13
Čas čtení 0:57
Jakub Paulík

VIDEO: Martin Škrtel vulgárne spieval o Slovane. ŠK Slovan, sk**vená Bratislava, vykrikoval počas svojej rozlúčky

SPORT
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Jeho averzia voči futbalovej konkurencii sa prejavila na zábave so spoluhráčmi.

Futbalista Martin Škrtel si na oslave so spoluhráčmi a ich priateľkami v jednej z trnavských reštaurácií zaspieval známu protislovanistickú pieseň. Anonym poslal redakcii Nového času video, na ktorom Škrtel v dobrej nálade dvíha nad hlavu stoličku, následne sa na ňu postaví, a z plného hrdla si začne spoločne s kamarátmi v okolí spievať: „ŠK Slovan, sk**vená Bratislava“.

Podľa informácií Nového času išlo o sobotňajšiu rozlúčku s jeho futbalovou kariérou. Martin Škrtel hral vo viacerých domácich aj zahraničných tímoch, ako FC Liverpool, Zenit Petrohrad a ďalších. Naposledy sa však ukázal v drese Spartaku Trnava, odvekého rivala futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava.

„Ja som sa vrátil preto, lebo som chcel zažiť ešte takú slovenskú kabínu. V zahraničí je to iné a medziľudské vzťahy v kabíne až tak veľmi neexistujú. Preto som chcel prísť na Slovensko, a keď som pred svojím príchodom hovoril s trénerom Gašparíkom, tak ma uistil, že v tejto kabíne sa budem cítiť dobre a bude ma to baviť. Teraz môžem potvrdiť, že to tak skutočne je,“ vyjadril sa v minulosti pre web Spartaku Trnava o poslednom futbalovom klube, v ktorom pôsobil.

Škrtel však nie je jediný známy slovenský futbalista, ktorý reprezentačnú kariéru zavesil na klinec. Dnes o rovnakom kroku informoval aj Marek Hamšík. „Nebolo to jednoduché, dlho som rozmýšľal, no po pätnástich rokoch som sa rozhodol uzavrieť významnú a nádhernú časť mojej futbalovej kariéry. Ukončil som svoju reprezentačnú futbalovú kariéru,“ napísal na svojej webovej stránke.

@matteo_official02 ♬ original sound - Matteo_official
Domů
Sdílet
Diskuse