Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. července 2022 12:16
Čas čtení 0:55
Adéla Ježková

Plzeňští policisté pátrají po sedmnáctileté dívce, nevrátila se do výchovného ústavu

NEWS PLZEŇSKÝ KRAJ POLICIE ČR ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Hledaná dívka odjela z plzeňského hlavního vlakového nádraží, do výchovného ústavu ale již nedorazila. Podle policie by se měla pohybovat v Plzni ve společnosti svého přítele.

Plzeňští policisté pátrají po sedmnáctileté dívce, která se nevrátila do výchovného ústavu. Hledaná dívka odjela v úterý 5. července po 14. hodině vlakem z plzeňského hlavního nádraží zpět do výchovného ústavu v okrese Pelhřimov, kde má soudem nařízenou ústavní výchovu. Tam ale již nedorazila, uvádí policie v prohlášení. O tom, kde se nachází, nepodala ústavu žádnou zprávu. Dívka byla již v minulosti pohřešována.

Policisté předpokládají, že by se mohla pohybovat v Plzni, především v části Slovany, ve společnosti svého stejně starého přítele. 

Dívka je hubené postavy, měří asi 163 centimetrů. Má obdélníkový obličej, hnědé oči a dlouhé rovné tmavé vlasy. Na levé tváři vedle úst má mateřské znamínko, nad loktem žiletkou vyrytý nápis DAVID, pod loktem vytetovanou ležatou osmičku a na zápěstí vedle palce dvě písmena. Na sobě by měla mít bílé šaty s černými vodorovnými pruhy, na nohou růžové boty značky Crocs, na levé noze stříbrný náramek a na krku tři stříbrné řetízky. S sebou má nejspíš červenou cestovní tašku.

policie patrani
Zdroj: Policie ČR

Její přítel je hubené postavy a měří zhruba 170 centimetrů. Má černé vlasy vystříhané do tzv. ostrůvku. Na sobě by měl mít světle modré džíny, strakatou košili a na nohou černé botasky s bílým pruhem. 

Doporučeno
Odmaturuj z matematiky: Tohle všechno bude v testu Odmaturuj z matematiky: Tohle všechno bude v testu 23. dubna 2024 9:12

„Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu hledané osoby, aby neprodleně podali zprávu na jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158,“ uvádí policejní mluvčí Eva Červenková.

Domů
Sdílet
Diskuse