Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2022 15:33
Čas čtení 0:34
Dominik Vetrák

Šéf obsahu HBO opět obhajuje závěr seriálu Game of Thrones: „Twitter není realita, nikdy nebudou spokojení všichni“

Šéf obsahu HBO opět obhajuje závěr seriálu Game of Thrones: „Twitter není realita, nikdy nebudou spokojení všichni“
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložit Uložené

Manažeři HBO i po letech stále tvrdí, že konec Game of Thrones byl v pořádku a chyba je v tom, že se člověk nemůže zavděčit každému fanouškovi.

Tři roky po odvysílání finále Game of Thrones některým fanouškům seriálu stále zůstává na jazyku trpká pachuť. Poslední dvě série byly pro řadu diváků podle jejich reakcí velkým zklamáním.

Game of Thrones byl velkolepý seriál, ale závěr se podle fanoušku nepodařil, což po odvysílání poslední série naznačoval i autor knih George R. R. Martin.

V magazínu The Hollywood Reporter o seriálech ze světa Game of Thrones nyní představitel společnosti HBO znovu obhajuje konec Game of Thrones. Šéf obsahu Casey Bloys řekl, že člověk se nikdy nemůže zavděčit každému fanouškovi. 

„Myslím, že v částech naší společnosti si připomínáme, že Twitter není skutečný život. Věděli jsme, že to rozdělí diváky na dva tábory, a samozřejmě chcete, aby byli všichni fanoušci spokojení, ale to se nikdy nestane. Naživo jsme nezaznamenali tolik nespokojených lidí. Je to názor, který se dobře čte, ale pravděpodobně neodráží pocity diváků,“ konstatoval Bloys.

Anketa:
Líbila se ti poslední série a finální epizoda?
Ne, bylo to zklamání.
Ano, finále bylo vydařené.
Ne, bylo to zklamání.
75 %
Ano, finále bylo vydařené.
25 %
Domů
Sdílet
Diskuse