Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
13. srpna 2022 20:17
Čas čtení 0:35
Jakub Paulík

Beyoncé vydala trailer k videoklipu z alba Renaissance, spekuluje se i o novém vizuálním albu

Beyoncé vydala trailer k videoklipu z alba Renaissance, spekuluje se i o novém vizuálním albu
Zdroj: Kevin Winter/Getty Images for The Recording Academy
HUDBA BEYONCÉ HUDBA
Uložit Uložené

Renaissance má prý být jednou z částí trojdílného projektu.

Zpěvačka Beyoncé ještě v průběhu června zveřejnila nový singl Break My Soul. Ten je součástí jejího sedmého sólového alba Renaissance, které vyšlo 29. července. Žádná ze skladeb ale zatím nemá svůj videoklip.

Beyoncé však fanoušky potěšila teaserem k jedné ze skladeb z alba Renaissance s názvem I'm That Girl, píše Rollingstone. V polovině videoklip končí a následně vyskočí text „act i RENAISSANCE“. Podobně tomu bylo i při krátkém teaseru na video k úvodnímu singlu Break My Soul.

Doporučeno
Fresh Release: Tři alba od Butterclubu, Esposito a Efenel posílají další banger a True Gabe dupe na pedál Fresh Release: Tři alba od Butterclubu, Esposito a Efenel posílají další banger a True Gabe dupe na pedál 12. srpna 2022 17:00

Video může být trailerem na videoklip, ale spekuluje se, že Beyoncé si opět pro fanoušky připravila překvapení v podobě vizuálního alba. Udělala to už u předchozích alb Black is King či Lemonade.

Album Renaissance má být totiž jednou z částí trojdílného projektu. Neví se však, co máme očekávat v jeho pokračování. Jak uvádí WMagazine, podle některých teorií bychom se mohli dočkat dokonce dalšího alba v odlišném žánru. Jedním z odhadů bylo country.

Domů
Sdílet
Diskuse