Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. listopadu 2022 6:00
Čas čtení 5:46
Adéla Ježková

Nejlepší bazény v Praze: Plavecké areály nabízí studentské vstupné i finské sauny

Nejlepší bazény v Praze: Plavecké areály nabízí studentské vstupné i finské sauny
Zdroj: Unsplash/Marcus Ng/volně k užití
REFRESHER KAM ZA SPORTEM PRAHA VODNÍ SPORTY
Uložit Uložené

Refresher ti přináší tipy na nejlepší plavecké areály v Praze.

Co se týče vodních radovánek, v Praze se ti naskýtá nepřeberné množství. Od aquaparků, biotopů po luxusní wellness. V rámci série Kam za sportem pro tebe Refresher sestavil tipy na ty nejlepší plavecké bazény, které jsme vybírali podle recenzí i našich vlastních zkušeností. Tak nasaď plavky, koupací čepici, plavecké brýle a vyraz si s námi zaplavat!

Doporučeno
Kam na kolečkové brusle: Vybrali jsme pět nejlepších inline tras v Praze a okolí Kam na kolečkové brusle: Vybrali jsme pět nejlepších inline tras v Praze a okolí 15. října 2022 6:00

Návštěvou plaveckého areálu jistě uděláš velkou radost jeho provozovatelům. V době, kdy bují energetická krize, totiž mnohým bazénům hrozí (minimálně dočasné) uzavření.

Praha 7: Na Výstavišti

Plavecký bazén Na Výstavišti v městské části Praha 7 se 3. října po opravách opět otevřel veřejnosti. Při návštěvě se tak můžeš těšit z nově zrekonstruovaných šaten, sprch a dalších prostor. Pohodlně se sem dostaneš například tramvají, na zastávku Výstaviště jezdí linky 6, 12 a 17. U haly lze ovšem i zaparkovat. Plavecký bazén je veřejnosti otevřen od pondělí do pátku od 7 do 21:30 hodin a o víkendu od 10 do 20 hodin.

Domů
Sdílet
Diskuse