Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
8. listopadu 2022 v 18:52
Čas čtení 1:08

Netflix oznámil dvě pokračování seriálu Monstrum, zaměří se na další sériové vrahy

Kategorie:
Filmy a Seriály
Uložit Uložené
Netflix oznámil dvě pokračování seriálu Monstrum, zaměří se na další sériové vrahy
Zdroj: Netflix

O kom budou nové série pojednávat, Netflix zatím nezveřejnil.

Netflix zveřejnil dobrou zprávu pro fanoušky a fanynky krimi seriálů založených na skutečných událostech. Po ohromném úspěchu minisérie Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmerase chystají minimálně další dvě série. I ty budou zachycovat příběh sériových vrahů. Netflix zatím neprozradil, o koho konkrétně půjde. 

Nové krimi příběhy i pokračování minisérie Vidím vás

Na nových sériích, které se pokusí navázat na úspěch příběhu o Jeffreym Dahmerovi, pracují Ryan Murphy a Ian Brennan. Murphy už má za sebou několik úspěšných seriálů, nejvíce se proslavil například seriálem American Horror Story nebo hitem Glee. Na Glee pracoval i Brennan. Společně pak přímo pro Netflix vytvořili seriály Hollywood, The Politician a Ratched.

Kromě nových sezón seriálu Monstrum oznámil Netflix pokračování hororového seriálu Vidím vás (The Watcher), který měl premiéru v polovině října. V oficiálním prohlášení šéf Netflixu Bela Bajaria vyzdvihl úspěch obou seriálů a pochválil práci tvůrců.

12. července 2024 v 7:00 Čas čtení 4:32 Toto je 10 nejlépe placených herců a hereček současnosti. První příčky tě možná překvapí Toto je 10 nejlépe placených herců a hereček současnosti. První příčky tě možná překvapí

Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera zatím láme rekordy. Netflix předpokládá, že první série dosáhne v nadcházejících týdnech jedné miliardy hodin zhlédnutí. Dosud seriál nasbíral přes 900 milionů hodin zhlédnutí, což z něj dělá jeden z nejsledovanějších anglicky mluvených seriálů, které kdy měly na streamovací službě premiéru.

Refresher k minisérii Monstrum přinesl článek o osudu skutečného Jeffreyho Dahmera, nechvalně známého sériového vraha v historii USA. Média mu již v 90. letech věnovala značnou pozornost pro jeho brutální praktiky, které zahrnovaly soulož s mrtvolami, mumifikace částí obětí či pojídání jejich orgánů. Sepsali jsme také analýzu toho, proč nás sledování sériových vrahů fascinuje.

Domů
Sdílet
Diskuse