Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
11. listopadu 2022 12:31
Čas čtení 2:00

Pivo do deseti korun na tento víkend? Tyto moky teď najdeš v akci

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené
Pivo do deseti korun na tento víkend? Tyto moky teď najdeš v akci
Zdroj: Unsplash/Timothy Dykes

Článek ber jako malého pomocníka, který se ti snaží o víkendové house party ušetřit trochu peněz na další víkend.

Známe to také, semestr se pomalu blíží do té nepříjemné zkouškové části. Je proto super, pakliže ti už bylo 18 let, trochu se uvolnit. Nejlépe se zábavou a za co nejméně peněz, protože, jak jsme tě informovali, inflace sice zpomaluje, ale ceny potravin nadále rostou.

Pokud jsi jedním z těch, kteří nelpí na úplně extra kvalitě a radši takříkajíc půjdou cestou „více muziky za méně peněz“, přijde ti vhod náš malý přehled lahvových pivek, která budou tento týden v akci. Koukli jsme místo tebe do letáků a vybrali produkty, které se pohybují v cenové relaci pod 10 korun, což je více než přitažlivý argument.

31. května 2020 16:51 Čas čtení 9:26 Velký test piv do 10 korun: Víme, kterým značkám se rozhodně vyhnout a které neurazí a ulehčí tvé peněžence Velký test piv do 10 korun: Víme, kterým značkám se rozhodně vyhnout a které neurazí a ulehčí tvé peněžence
Není to tak dávno, co jsme se věnovali srovnání všech piv v supermarketech, jejichž základní cenovka nepřesáhla 10 korun. Vzhledem k momentální situaci, kdy se zdražuje úplně všechno, se může stát, že seznam nebude úplně aktuální. Pro přehled ti však velký test piv do 10 korun jistě postačí.

A pokud řídíš nebo nechceš pít alkohol, máme pro tebe i test nealkoholických piv ze supermarketů. Budeš se divit, že některá piva chutnají jako „opravdová“.

Primátor 11

Začneme od toho nejlepšího. Primátor je světlý ležák, který na Atlasu piv získal z našeho výběru nejlepší hodnocení, tedy 60 %. V Kauflandu jej budou mít tento víkend v zajímavé slevě – stát bude pouhých 9,90 Kč za půllitrovou lahev. Nezapomeň však, že se jedná o cenu bez zálohy za lahev, budeš si tedy muset ještě několik korun připlatit.

Klášter 11

 

Štěstí na levné a v rámci možností dobré pivo budou mít milovníci zlatavého moku zejména v Praze. V síti prodejen Norma se totiž tento víkend objeví za cenu více než zajímavou, 9,90 Kč, půllitrová sklenice světlého ležáku Klášter 11. Pivo z pivovaru z Hradiště nad Jizerou spadajícího pod Pivovary Lobkowicz si vysloužilo na Atlasu piv hodnocení 59 %.

Braník Mikoláš Aleš 10

Nemůžeme zapomenout ani na pražskou klasiku v podobě Braníku, tentokrát však v edici s původním logem věnované jeho tvůrci Mikoláši Alšovi. V řetězci Lidl jej bude možné o víkendu zakoupit za bezkonkurenčních 8,90 Kč, což je mimochodem cena, za kterou pořídíš „obyčejný“ Braník tento víkend v Tescu, Globusu, ESO marketu nebo v maloobchodní síti Panter.

Přestože si Mikoláš Aleš vysloužil od webu pivnici.cz hodnocení pouze průměrné (5,3/10), víme, že na popularitě, zvláště po propagaci skrze písně Ca$hanovy Bulhara a Dvojlitrboyzz, Braník netratí.

3. listopadu 2022 16:36 Čas čtení 1:19 Jaké je nejlepší pivo? Porota vybrala mezi českými pivovary Jaké je nejlepší pivo? Porota vybrala mezi českými pivovary

Pardál Echt 

Předposlední zajímavou slevou je jedna ze stálic Budějovického Budvaru jménem Pardál. Silnější Pardál Echt, jedenáctistupňový světlý ležák, bude nyní ve slevě v síti Globus za 9,90 Kč. Mimochodem, pořád se jedná o zajímavý nadprůměr, který server Atlas piv ohodnotil 57 %.

Zlatopramen 11


Víkendovou pětici uzavírá světlé výčepní pivo Zlatopramen 11. Klasika, která možná nikoho úplně nenadchne, ale také by neměla nikoho urazit, bude o víkendu v supermarketech Penny také za 9,90 Kč. Pokud si o něm chceš přečíst trochu víc, zavítej na Atlas piv. Zde dostal známku 50 %.


Závěrem bychom rádi dodali, že není třeba nakoupit těchto piv plný košík. Určitě nevybízíme k opíjení a špatným stavům. Avšak jedno takové pivečko někde u živé hudby je příjemným relaxem, který nerezaví.

Domů
Sdílet
Diskuse