Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Coca-Cola.
22. listopadu 2022 10:30
Čas čtení 1:51
Sponzorovaný obsah

Vánoční kamion Coca-Cola znovu přiváží to pravé kouzlo Vánoc. Zjisti, kdy dorazí do tvého města

Vánoční kamion Coca-Cola znovu přiváží to pravé kouzlo Vánoc. Zjisti, kdy dorazí do tvého města
Zdroj: Coca-Cola
KULTURA COCA-COLA VÁNOCE VÁNOČNÍ KAMION
Uložit Uložené

Těšit se můžeš na skořicovou Coca-Colu, horký punč i možnost pomoci potřebným.

Ikonický červený kamion z proslulé reklamy značky Coca-Cola znovu vyjíždí na předvánoční tour. Tentokrát přiveze magii Vánoc do více než třiceti českých měst. Roadshow odstartovala v Praze, kde už tradičně nechyběla sváteční atmosféra, Santa Claus ani možnost udělat dobrý skutek.

Coca-Cola přiváží symbol Vánoc

Coca-Cola kamiony jsou symbolem přicházející vánoční sezóny už více než 25 let. Značka si dokonce připisuje kredity za současnou podobu postavy Santa Clause. Také v Česku patří nápoj mezi nejoblíbenější. Podle realizovaného průzkumu každý druhý Čech k bramborovému salátu a řízku popíjí ze všech kolových nápojů právě Coca-Colu. I tento rok můžeš díky této značce nasát vánoční atmosféru po celé České republice.

Návštěvníci svátečního odpoledne u vánočního kamionu se mohou těšit na Santu Clause se skřítky, Coca-Cola Food Truck s horkým nealko punčem z FuzeTea, vánoční nápoj Coca-Cola se skořicí i na sladké a slané občerstvení. Chybět samozřejmě nebudou ani vánoční koledy. Program ve všech městech probíhá od 16 do 18 hodin.

coca-cola, vánoční kamion
Zdroj: Coca-Cola

Kouzlo darovat

Vánoce by neměly být pouze o přijímání a v době blížících se svátků je nejlepší příležitost nabídnout pomoc těm, kdo ji potřebují. Proto Coca-Cola přišla s řešením, jak obdarovat sebe i druhé. 

Kamiony letos kromě vánoční atmosféry přivezou akci s názvem „Kouzlo darovat“, v rámci které se značka spojila s organizací Červený kříž, aby pomohla lidem v nouzi. „Coca-Cola kamiony se staly i u nás oblíbenou tradicí, která přináší do měst vánoční kouzlo. Vánoce si vždy najdou cestu, aby spojily rodiny, přátele, dokonce i neznámé lidi. Také my letos obdarujeme klienty Červeného kříže, aby pro ně svátky byly radostnější,“ říká Veronika Němcová, ředitelka komunikace a společenské odpovědnosti Coca-Cola pro ČR a SR. 

K vánoční pomoci potřebným se můžeš zapojit i ty, a to jednoduše tím, že navštívíš vánoční kamion ve svém městě (přehled zastávek najdeš na www.coca-cola-vanocni-kamion.cz). Za každou objednávku jídla, pití či za nákup vánočních předmětů daruje Coca-Cola tržbu Červenému kříži. Aktuálně vybranou částku uvidí návštěvníci na speciální LED obrazovce a budou moci sledovat, jak postupně roste. Celkem věnuje Coca-Cola Červenému kříži 1 milion korun.

přehled zastávek vánočního kamionu
coa-cola, vánoční kamion
Zdroj: Coca-Cola

Vánoční kamion míří do tvého města

Svou pouť po českých městech odstartuje první ze dvou kamionů 24. listopadu v Čáslavi a roadshow skončí 22. prosince ve Stupavě. Celkem kamiony navštíví více než třicet českých měst.

Předpremiéru vánočního kamionu v Praze si nenechal ujít ani Mirai Navrátil. Potěšil návštěvníky krátkým pěveckým vystoupením a poté nasával atmosféru, aby se pomalu připravil na vánoční čas. „Dárky ještě nemám, ale sobě už jsem letos nadělil dvakrát vyprodanou O2 arénu, to byl pro mě i kapelu ten největší dárek. V období Vánoc se nejvíc těším na čas strávený se svými blízkými. My během svátků doma hodně sportujeme a pořádáme různé turnaje, což mám rád,“ řekl.

Vezmi také své blízké a zažij to pravé kouzlo Vánoc s Coca-Colou. Přehled zastávek kamionu najdeš na www.coca-cola-vanocni-kamion.cz.

coca-cola, vánoční kamion, mirai
Zdroj: Coca-Cola
Domů
Sdílet
Diskuse