Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. ledna 2023 8:13
Čas čtení 0:44
Jana Chovancová

Cristiano Ronaldo může navzdory zákonu v Saúdské Arábii žít se svou přítelkyní. Úřady přimhouřily oko

Cristiano Ronaldo může navzdory zákonu v Saúdské Arábii žít se svou přítelkyní. Úřady přimhouřily oko
Zdroj: Getty Images/Yasser Bakhsh
OSOBNOSTI CRISTIANO RONALDO FOTBAL ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Zákon v Saúdské Arábii zakazuje nesezdaným párům žít spolu.

Ronaldo se po přestupu do Al-Nassr usadil v Saúdské Arábii. Vypadá to tak, že mu společnost bude dělat i jeho přítelkyně Georgina Rodriguez, a to i přesto, že nejsou oddáni. Píše o tom Goal.

Portugalská superhvězda měla důvod k radosti poté, co přišly nečekané novinky ze Saúdské Arábie. Tamní úřady udělily Ronaldovi výjimku, přimhouřily oko a dovolily mu žít společně s přítelkyní. Stalo se tak, ačkoli zákon zakazuje nesezdaným párům žít spolu.

Cristiano Ronaldo
Zdroj: TT via AP/Janerik Henriksson


„Ačkoli zákony království stále zakazují soužití bez manželské smlouvy, úřady nedávno začaly přivírat oči a už nestíhají nikoho,“ řekl pro EFE jeden z právníků. „Tyto zákony se používají zejména tehdy, když se vyskytne problém nebo trestný čin,“ dodal.

Ronaldo do nového klubu přestoupil teprve nedávno. Netrvalo dlouho a v Saúdské Arábii se mezi místními stal hvězdou. Důkazem je například i to, že během prvního zápasu po jeho přestupu do Al Nassru fanoušci saúdskoarabského klubu skandovali jeho jméno. „Ronaldo, Ronaldo, SIU!“ křičeli.

Doporučeno
Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá 12. dubna 2024 11:27

Aktuální tržní hodnota hráče se momentálně přibližuje ke dvaceti milionům eur. Ronaldo je tedy momentálně nejdražším hráčem v týmu. Za ním následuje čtrnáctimilionový Brazilec Talisca, který hrával za Benficu Lisabon. Trojici uzavírá osmimilionový Ghislain Konan.

Domů
Sdílet
Diskuse