Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
5. února 2023 8:32
Čas čtení 0:49
Ondřej Jarůšek

Conor McGregor konečně zpět v UFC! Čeká ho pořádně těžký soupeř

Conor McGregor konečně zpět v UFC! Čeká ho pořádně těžký soupeř
Zdroj: Getty Images/Steve Marcus
SPORT BOJOVÉ SPORTY CONOR MCGREGOR MMA UFC
Uložit Uložené

Irský bojovník už zná jméno svého dalšího soupeře v UFC. Stane se jím Michael Chandler. V televizní show The Ultimate Fighter se představí jako trenéři a na jejím konci se proti sobě utkají.

Conor McGregor (22:6) se po delší odmlce vrátí zpět do boje. Jeho příštím soupeřem v UFC se stane velice nebezpečný Michael Chandler (23:8). McGregor a Chandler se nejprve v roli trenérů představí ve 31. sérii populární reality show The Ultimate Fighter, kde každý z nich povede svůj tým nadějných bojovníků. Na jejím konci se pak proti sobě trenéři střetnou v zápase. Potvrdil to šéf UFC Dana White.

Bojovníci by se měli utkat zřejmě někdy v druhé polovině roku, přesné datum nebo číslo turnaje zatím nebylo potvrzeno.

Conor McGregor naposledy zápasil v červenci 2021, kdy prohrál po děsivém zranění nohy. V současné době má za sebou dvě porážky v řadě.

Doporučeno
Boj o víc než 20 milionů korun! O životní peníze v největším projektu historie Oktagonu MMA se porve těchto 16 bojovníků Boj o víc než 20 milionů korun! O životní peníze v největším projektu historie Oktagonu MMA se porve těchto 16 bojovníků 1. února 2023 18:00
Anketa:
Kdo podle tebe vyhraje?
Conor McGregor.
Michael Chandler.
Conor McGregor.
53 %
241 Hlasů
Michael Chandler.
47 %
216 Hlasů
conor mcgregor
Zdroj: Getty Images/Ethan Miller

Američan Michael Chandler je bývalým šampionem organizace Bellator, po přestupu do UFC si připsal dvě výhry a tři porážky. Naposledy jej v listopadu loňského roku porazil Dustin Poirier, se kterým rovněž i McGregor prohrál své poslední dva zápasy.

Doporučeno
Šéf Oktagonu: V Evropě jsme jednička, Anglie je obrovský krok. Vémola bude mít v případné odvetě s Véghem velkou výhodu (Rozhovor) Šéf Oktagonu: V Evropě jsme jednička, Anglie je obrovský krok. Vémola bude mít v případné odvetě s Véghem velkou výhodu (Rozhovor) 29. ledna 2023 11:00

Conor McGregor se už v minulosti v show The Ultimate Fighter objevil. V roce 2015 trénoval tým bojovníků, zatímco druhý tým vedl Urijah Faber. Tehdy se však trenéři proti sobě na konci sezóny neutkali.

Podle portálu MMA Fighting se má nová série Team McGregor vs. Team Chandler začít vysílat na stanici ESPN a ESPN+ 30. května a poběží až do 15. srpna. 

Domů
Sdílet
Diskuse