Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Queens. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jde o specifickou formu partnerství.
8. března 2023 12:35
Čas čtení 3:53
Richard Balog

Sezóna barev a lehkých vrstev přichází. Poznej svůj nový jarní šatník

Sezóna barev a lehkých vrstev přichází. Poznej svůj nový jarní šatník
Zdroj: Queens
MÓDA
Uložit Uložené

Osvěž své jarní outfity díky produktům od značek jako Tommy Jeans, Adidas, Reebok nebo PLEASURES.

Jaro oficiálně začíná 20. března a věříme, že tomu bude odpovídat i počasí v nejbližších dnech. Ve spolupráci s online obchodem Queens jsme tentokrát vybrali oblečení a doplňky pro muže i ženy, které jsou jako stvořené pro jarní období díky svěžím barevným schématům či použitým materiálům.

Vyber si produkty, které skvěle zapadnou do tvých každodenních outfitů a strávíš v nich následující týdny. Poznej svůj nový jarní šatník.

V den publikování článku byla v obchodě Queens akce do výše 30 % na vybrané produkty. Ceny jsou uvedeny před slevou.
Kompletní nabídka v obchodě Queens
Doporučeno
Stylové tenisky dle trendu Y2K od značky Puma či adidasky inspirované modely Yeezy. Vybrali jsme fresh siluety tenisek na jaro Stylové tenisky dle trendu Y2K od značky Puma či adidasky inspirované modely Yeezy. Vybrali jsme fresh siluety tenisek na jaro 3. března 2023 10:30

Jarní nabídka pro muže

Adidas Performance
Zdroj: Queens

Adidas Performance Basketball T-Shirt 899 Kč

Pod hlavičkou divize Adidas Performance vznikla kolekce pohodlných bavlněných kousků určených na basketbal. Součástí je i toto světle zelené tričko s kontrastním bílým potiskem. 

Nike Sportswear
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Essentials T-Shirt 949 Kč

Kvalitní bavlněná trička s krátkými rukávy najdeš také v nabídce značky Nike Sportswear. My jsme vybrali tuto výraznou žlutou variantu s vyšívaným logem na přední straně, která je dostupná za cenu 949 Kč. 

PLEASURES
Zdroj: Queens

PLEASURES Denim Snapback 1 299 Kč

Doplňky jsou důležitou součástí každého outfitu a v případě, že hledáš novou kšiltovku, zkontroluj detaily tohoto snapbacku od značky PLEASURES. Za 1 299 korun získáš denimový model s vyšívanými detaily. 

Daily Paper
Zdroj: Queens

Daily Paper Cap 1 479 Kč

Pokud preferuješ klasickou kšiltovku, v nabídce online obchodu Queens je dostupná i tato minimalistická varianta v béžovém barevném provedení a s černým nápisem Daily Paper. 

Nike Sportswear
Zdroj: Queens

Nike Sportswear French Terry Cotton T-Shirt 1 499 Kč

Bílá trička jsou povinnou výbavou v každém šatníku, přičemž v portfoliu značky Nike Sportswear najdeš i tuto prémiovou variantu s decentním černým logem na límci. 

Columbia
Zdroj: Queens

Columbia Half Snap Fleece 1 699 Kč

Plný počet bodů udělujeme také flísové mikině od značky Columbia ve výrazném oranžovém barevném provedení. Skvělá volba za férovou cenu, která ti vydrží celý život. 

Adidas Performance
Zdroj: Queens

Adidas Performance Basketball Crewneck 1 699 Kč

Z basketbalové kolekce pochází i tato mikina ve světle zeleném provedení a s minimalistickým logem Adidas Performance na přední straně. Výrazný je potisk přes celá záda. 

Adidas Performance
Zdroj: Queens

Adidas Performance Basketball Hoodie 1 999 Kč

Designéři použili stejný motiv i v případě bílé mikiny s kapucí, kterou doplnili o kontrastní černé logo divize Adidas Performance. Za cenu 1 999 korun získáš nadčasový produkt v prémiovém zpracování. 

TOMMY Jeans
Zdroj: Queens

TOMMY Jeans Luxe Crewneck 2 659 Kč

Skvěle vypadá i tato nadrozměrná mikina bez kapuce s retro grafickým motivem, který byl inspirován původním logem značky Tommy Hilfiger. Stylová vrstva, kterou snadno zkombinuješ s čímkoli ze svého šatníku. 

TOMMY Jeans
Zdroj: Queens

TOMMY Jeans Baggy Denim Jeans 3 099 Kč

Zmiňovanou mikinu můžeš doplnit například i o tyto béžové džíny v širokém střihu s vyšívaným logem značky na zadní kapse. 

Daily Paper
Zdroj: Queens

Daily Paper Shortsleeve Shirt 3 359 Kč

Svůj jarní šatník osvěžíš i díky této košili s krátkými rukávy, kterou designérský tým značky Daily Paper zahalil do výrazného barevného schématu s abstraktními motivy. 

Nike Sportswear
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Solo Swoosh Track Jacket 3 499 Kč

Pokud jsi fanouškem rapu, respektive grimu, pak by ve tvém šatníku neměla chybět ani klasická „šusťáková“ bunda na zip. V obchodě Queens jsme objevili tuto sněhobílou verzi za 3 499 korun. 

TOMMY Jeans
Zdroj: Queens

TOMMY Jeans Denim Overshirt 3 659 Kč

Denimové svrchní košile považujeme za jeden z nejlepších jarních kousků a tato světle modrá varianta z dílen TOMMY Jeans je sázkou na jistotu za adekvátní cenu. 

Nike Sportswear
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Woven Vest 3 799 Kč

Jarní výkyvy počasí včetně deštivých dnů přežiješ v suchu díky odolné vestě Nike Sportswear, kterou designéři zahalili do originální šedozelené barvy. Disponuje také velkými kapsami. 

PLEASURES
Zdroj: Queens

PLEASURES Graphic Hoodie 3 959 Kč

Závěr mužského výběru nejlepších jarních produktů v nabídce obchodu Queens patří výrazné oranžové mikině s grafickým motivem inspirovaným britskou skupinou Blur od značky PLEASURES. Skončí ve tvé sbírce? 

Jarní nabídka pro ženy

Reebok
Zdroj: Queens

Reebok Fleece Jacket 1 299 Kč

Náš první jarní tip pro ženy je od značky Reebok a jedná se o zkrácenou fleecovou bundu se zapínáním na knoflíky a s velkou kapsou v nadčasovém černém provedení za skvělou cenu. Líbí se nám také decentní logo Reebok na límci.

Daily Paper
Zdroj: Queens

Daily Paper Graphic T-Shirt 1 949 Kč

Jedna z nejprogresivnějších streetwearových značek má v dnešním výběru vícenásobné zastoupení, a to i díky tomuto lehkému tričku s dlouhými rukávy, monogoramem Daily Paper a originálním motivem v podobě potisku.

Adidas Originals
Zdroj: Queens

Adidas Originals Windbreak Jacket 2 199 Kč

Co říkáš na tuto stylovou sportovní bundu s logem Adidas Originals na přední straně a třemi proužky na obou rukávech? Z našeho pohledu jde o trendy ženský kousek, se kterým se neztratíš v žádném davu. 

Calvin Klein Jeans
Zdroj: Queens

Calvin Klein Jeans Denim Shirt 2 399 Kč

Krok vedle neuděláš ani koupí tohoto trendy denimového kousku ve volném střihu a s extrémně širokými rukávy Calvin Klein Jeans. Cena je rovných 2 399 korun. 

Calvin Klein Jeans
Zdroj: Queens

Calvin Klein Jeans Plating Knitwear T-Shirt 2 459 Kč

Od ikonické americké značky Calvin Klein Jeans je také tento pletený vrchní díl s dlouhými rukávy ve zkráceném střihu. Možná nejlepší kousek ve výběru...

TOMMY Jeans
Zdroj: Queens

TOMMY Jeans Cropped Crewneck 2 659 Kč

Ve zkráceném střihu je i tato tmavě modrá mikina s vyšším límcem a duhovým logem značky TOMMY Jeans na přední straně. 

Calvin Klein Jeans
Zdroj: Queens

Calvin Klein Jeans 90's Straight Denim Pants 2 959 Kč

Kvalitní džíny jsou must have, a pokud toužíš svůj jarní šatník osvěžit o nový kousek, doporučujeme tuto světle modrou verzi v rovném střihu Calvin Klein Jeans. 

Daily Paper
Zdroj: Queens

Daily Paper Monogram Denim Jacket 3 419 Kč

V nabídce Daily Paper jsme našli i dokonalou džínovou bundu, která je napříč celým světle modrým povrchem pokryta bílým monogramem značky. 

TOMMY Jeans
Zdroj: Queens

TOMMY Jeans Wide Sleeve Denim Jacket 3 559 Kč

O přibližně 150 korun dražší je denimová verze od značky TOMMY Jeans, která je poněkud delší a místo monogramu ji zdobí logo a vyšívané nápisy. 

Nike Sportswear
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Quilted Jacket 3 649 Kč

Závěr článku patří prošívané letecké bundě s patenty z bavlny od Nike Sportswear, která je jako stvořená pro jarní období. Cena je 3 649 korun a věříme, že nebudeš litovat jediného halíře.

Kompletní nabídka v obchodě Queens
Doporučeno
Originální Nike Air Max 97 ve zlaté barvě, sexy semišové modely Vans i atraktivní adidasky. Vyber si nové tenisky Originální Nike Air Max 97 ve zlaté barvě, sexy semišové modely Vans i atraktivní adidasky. Vyber si nové tenisky 2. února 2023 12:00
Domů
Sdílet
Diskuse