Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
2. února 2023 12:00
Čas čtení 3:59
Richard Balog

Originální Nike Air Max 97 ve zlaté barvě, sexy semišové modely Vans i atraktivní adidasky. Vyber si nové tenisky

Originální Nike Air Max 97 ve zlaté barvě, sexy semišové modely Vans i atraktivní adidasky. Vyber si nové tenisky
Zdroj: Footshop
MÓDA FOOTSHOP TENIS TENISKY
Uložit Uložené

V nabídce online obchodu Footshop vždy najdeš nejzajímavější páry tenisek. Přesvědč se o tom a doplň svou sbírku o fresh provedení.

Nákupní oddělení online obchodu Footshop myslí na své zákazníky neustále a jinak tomu nebylo ani v úvodu nového roku. Důkazem jsou desítky nových tenisek na skladě, které dodají tvým každodenním outfitům šťávu.

Vybrali jsme 10 nejzajímavějších párů pro muže i ženy v různých cenových kategoriích. Záleží jen na tobě, jestli sáhneš po originální verzi Nike Air Max 97 ve zlaté barvě s červeným swooshem, sexy semišových teniskách Vans nebo po pohodlných adidaskách v retro stylu.

V den publikování článku byla v online obchodu Footshop akce do výše 25 % na vybrané produkty. Ceny jsou uvedeny před slevou.
Kompletní nabídka obuvi, oblečení a doplňků v online obchodu Footshop
Doporučeno
10 párů bílých tenisek, které budeš chtít nosit každý den. Atraktivní model najdeš i se studentským rozpočtem 10 párů bílých tenisek, které budeš chtít nosit každý den. Atraktivní model najdeš i se studentským rozpočtem 26. ledna 2023 14:30

Vans Vault OG Authentic LX 2 299 Kč

Náš první dnešní tip padl na tuto atraktivní variantu modelové řady OG Authentic LX, kterou designérský tým Vans Vault zahalil do tmavě hnědého barevného provedení z prémiového semiše. Kůže je v tomto případě broušená z vnitřní strany, přičemž vlákna zůstávají na povrchu, díky čemuž jsou tenisky méně náchylné k poškození.

Vůbec první vyrobená silueta od značky Vans, která spatřila světlo světa poprvé v roce 1966, vypadá stále stejně fresh a cool i o skoro šedesát let později. Nadčasová a kultovní volba, kterou musíš vyzkoušet, a pokud tě nezaujala tmavě hnědá verze, zkus olivově zelenou.

Vans Vault OG Authentic LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Style 36 LX 2 559 Kč

Pastelové barvy a jarní období jsou skvělou kombinací, na kterou vsadili designéři Vans Vault, když představili sexy semišové provedení modelu OG Style 36 LX. Tenisky jsou ze stejného balíčku jako výše uvedené OG Authentic LX a v prodeji jsou také v hnědo-bílém barevném schématu.

Cena 2 559 Kč je přímo úměrná kvalitě použitých materiálů a jejich zpracování do výsledného produktu, který můžeš mít doma do 24 hodin. Zbytečně neváhej, z nabídky online obchodu Footshop mizí rychleji než teplé pečivo.

Vans Vault OG Style 36 LX
Zdroj: Footshop

Reebok Classic Leather Vintage „40th“ 2 499 Kč

Rozumíme, že ne vždy člověk hledá obuv podle nejnovějších trendů či v sezónních barvách a někdy potřebuje jednoduchou klasiku, na kterou se může spolehnout kdykoli.

Řešením jsou tenisky Reebok Classic Leather Vintage s přívlastkem „40th“ v bílé kůži s perforací, které jsou oslavou svého vzniku. Jednoduchý, minimalistický design, prvotřídní provedení a kvalitní prošívání jednotlivých částí dělají z tohoto modelu perfektního společníka pro běžné nošení a dokonalý doplněk k jakémukoli outfitu.

Reebok Classic Leather Vintage
Zdroj: Footshop

Reebok Club C GEO Mid W 2 499 Kč

Z bohatého portfolia značky Reebok jsme vybrali ještě jeden pár tenisek, a to v podobě modelu Club C GEO ve střední verzi v ženských velikostech. Ikonická série Club C má schopnosti chameleona. Perfektně se přizpůsobí různým druhům outfitů –⁠ ať už sportovním, čistě městským, či při dobrém stylingu i elegantním.

Úprava s označením GEO je dámskou volbou číslo jedna. Jde o kotníkovou variantu legendárních tenisek s vyšší platformou, která bude spolehlivým partnerem především v chladnějším období, ale poradí si opravdu se vším. Přesvědč se o tom sama.

Reebok Club C GEO Mid
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Samba OG  2 999 Kč

Retro siluety tenisek jsou aktuálně v kurzu a vedení společnosti Adidas Originals postupně vytahuje jedno eso z rukávu za druhým. Pokud hledáš klasický vzhled, právě jsi ho našel/našla v podobě autentických tenisek Samba OG.

Model Samba vznikl na hřišti, ale svým nadčasovým designem si získal místo i v pouliční kultuře. Atraktivní černobílé provedení je věrné originálu, má jemný kožený svršek a nechybí ani semišové vrstvy. Cena je rovných 2 999 korun včetně doručení na adresu a dostupné jsou v mužských velikostech.

Adidas Originals Samba OG
Zdroj: Footshop

Adidas Originals ADI2000 X W 2 999 Kč

Udělej krok směrem k nostalgii. Tenisky Adidas Originals ADI2000 s tajemným označením X vycházejí ze skateboardových linií ze začátku tisíciletí a zahalují je v duchu digitální současnosti, kterou definují alternativní světy a herní konzole.

Na tento trend se však modelová řada ADI2000 X nedívá pejorativně, ale naopak z něj čerpá to nejlepší, zatímco svým svrškem a použitými materiály zůstávají tenisky věrné vzhledu svých předchůdců z minulosti.

Adidas Originals ADI2000 X
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Forum 84 Low „Cosy“ 3 399 Kč

O modelové řadě Forum z portfolia značky Adidas Originals jsme napsali už téměř vše, ale rádi zopakujeme, že se jedná o jednu z nejkrásnějších siluet se třemi proužky, která byla vyrobena na basketbalové palubky a dnes kraluje ulicím na celém světě.

Ze všech tří variant Forum je verze Forum 84 Low největší jistotou. Na rozdíl od sourozenců je snadno zkombinuješ v létě i během chladnějších dnů a s dlouhými kalhotami vypadají jednoduše skvěle –⁠ doporučujeme čím méně upnuté, tím lépe, ale styling už necháme na tobě.

Adidas Originals Forum 84 Low
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 Low Retro 3 799 Kč

Pokud patříš mezi naše pravidelné čtenáře, dobře víš, že tenisky Nike Air Force 1 v nízkém provedení považujeme za vrchol tvorby na poli sportovní obuvi. V nabídce online obchodu Footshop najdeš desítky různých materiálových úprav, z nichž jsme do dnešního článku vybrali tuto šedou verzi se semišovým svrškem a krátkým swooshem z obou stran.

Tato ikona mezi teniskami s přívlastkem Retro může být ve tvé sbírce za 3 799 korun, a to se vyplatí. 

Nike Air Force 1 Low Retro
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 97 OG 4 599 Kč

Postupně jsme přešli k vrcholu dnešního výběru, kterým jsou OG tenisky Nike Air Max 97. Designéři v tomto případě vsadili na legendární klasiku, kterou miloval například i brazilský fotbalista Ronaldo, a šlo o správnou volbu. Pokud preferuješ stříbrnou verzi těchto tenisek, dostupná je v online obchodu s dvacetiprocentní slevou.

Tyto tenisky nepotřebují žádný rozsáhlý komentář. Buď tě osloví a budeš je milovat, nebo sáhneš po jiném modelu od značky Nike.

Nike Air Max 97 OG
Zdroj: Footshop

Nike Air Max Scorpion Flyknit W 6 799 Kč

Pokud hledáš odpověď na otázku, jaká je budoucnost tenisek od společnosti Nike, máme ji: zejména spousta pohodlí. Model Air Max Scorpion je postaven na konceptu „bodového zatížení“, což v překladu znamená skvělou odezvu, vyšší komfort a vylepšené odpružení při chůzi či běhu. Jedná se o novou kapitolu v knize kouzel o teniskách.

Tenisky Nike Air Max Scorpion mají převratný design, který spojuje super měkkou žinylkovou tkaninu s neuvěřitelně lehkým úpletem Flyknit a podrážkou s nadupanými technologiemi. Černou verzi najdeš v nabídce online obchodu Footshop v ženských velikostech za cenu 6 799 Kč.

Nike Air Max Scorpion
Zdroj: Footshop
Kompletní nabídka obuvi, oblečení a doplňků v online obchodu Footshop
Domů
Sdílet
Diskuse