Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Queens. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
26. ledna 2023 14:30
Čas čtení 3:48
Richard Balog

10 párů bílých tenisek, které budeš chtít nosit každý den. Atraktivní model najdeš i se studentským rozpočtem

10 párů bílých tenisek, které budeš chtít nosit každý den. Atraktivní model najdeš i se studentským rozpočtem
Zdroj: Adidas Originals
MÓDA
Uložit Uložené

Bílé tenisky jsou nutností, a pokud nemáš ve sbírce alespoň jeden pár, měl*a bys to napravit.

Bílé tenisky jsou pravděpodobně nejoblíbenějším typem obuvi. Jsou stylové a přitom decentní, ve většině případů tedy nepotřebují za každou cenu šokovat, jelikož to designéři zkoušejí spíše šílenými barevnými výtvory. Bílá je barva čistoty a jemnosti.

Ve výběru najdeš siluety od známých značek, které jsou na trhu po několik desetiletí, neokoukané novinky či tenisky vyrobené v portugalských dílnách. Rozhodnutí záleží jen na tvém vkusu. Připrav se s předstihem na jaro a ovládni ulice svého města.

V den publikování článku byla v online obchodě Queens akce do výše 25 % na vybrané produkty. Ceny jsou uvedeny před slevou.
Kompletní nabídka obuvi, oblečení a doplňků v online obchodě Queens
Doporučeno
Nejlepší tenisky s logem adidas Originals, se kterými uděláš radost sobě i svým nejbližším  Nejlepší tenisky s logem adidas Originals, se kterými uděláš radost sobě i svým nejbližším 6. prosince 2022 17:00

Vans Lowland CC 2 459 Kč

Pokud patříš mezi fanoušky značky Vans, neměl*a bys přehlédnout siluetu Lowland CC, která je kombinací skateboardové a městské obuvi. Model sice nepatří mezi nejprodávanější produkty, ale vypadá originálně. Designéři vsadili na kombinaci kůže, semiše a látky, přičemž hlavní zbraní těchto tenisek je pohodlná stélka.

Vans Lowland CC
Zdroj: Queens

Puma CA Pro 2 499 Kč

Již od vydání původních tenisek Puma California v 80. letech minulého století mají tyto minimalistické krásky své čestné místo v ulicích po celém světě.

Nový přírůstek v rodině, silueta s názvem CA Pro, má všechny charakteristické znaky ikonické modelové řady California včetně čistých linií, ale návrháři přidali dokonalou perforaci a tvarovaný mezipodešev. Vzhled je inspirovaný západním pobřežím a díky tomu vypadá jednoduchost elegantně. Tenisky čerpají z dědictví značky Puma, ale jsou ideální pro současnou dobu.

Puma CA Pro
Zdroj: Queens

Puma Slipstream Lth 2 599 Kč

V roce 1987 vtrhly na scénu basketbalové tenisky Puma Slipstream Mid a vedení společnosti nyní přidává nízkou verzi s označením Slipstream Lth. Jedná se o propracovaný originál, který přináší do hry zcela novou energii a zároveň zůstává věrný sportovním kořenům OG siluety.

Tenisky jsou definovány dynamickými liniemi a svěžími streetwearovými prvky. Atraktivní bílé provedení je bohužel dostupné jen v mužských velikostech.

Puma Slipstream Lth
Zdroj: Queens

Vans Sk8-Hi Tapered Stackform 2 699 Kč

Model Sk8-Hi Tapered Stackform je osvěžením v nabídce značky Vans. Tenisky na platformě o výšce 34 milimetrů povyšují legendární obuv a zároveň přinášejí nový styl s mottem „Off The Wall“ do tvé sbírky.

Štíhlejší a přiléhavější silueta je zakončena tradiční gumovou podrážkou s vaflovým povrchem. Cena 2 699 Kč je více než férová za tento originální kousek s látkovým tělem a koženými detaily.

Vans Sk8-Hi Tapered Stackform
Zdroj: Queens

New Balance CT302 2 749 Kč

Během procházek v evropských metropolích potkáš desítky dobře oblečených lidí a v posledních sezónách bývá jejich outfit podtržen krásou tenisek New Balance CT302.

Model využívá jako výchozí bod siluetu s označením CT300 z 80. let minulého století a přidává k němu nadrozměrné provedení klasického designu podrážky, výrazné logo v podobě písmena „N“ a gumový obal špičky, který ochrání tělo při zakopnutí.

Jediné, na co musíš u těchto tenisek dávat pozor, je, ať ti na jejich světlý svršek nekápne káva. Skončí i ve tvé sbírce? K dispozici jsou v mužských i ženských velikostech za 2 749 Kč včetně doručení.

New Balance CT302
Zdroj: Queens

Adidas Originals ADI2000 2 899 Kč

Obuj si tenisky, které jsou inspirovány bláznivými léty ze začátku nového tisíciletí. Modelová řada ADI2000 je typická minimalistickým designem se skrytou skateboardovou DNA a tvým outfitům dodá neokoukaný styl.

Ikonické tři proužky jsou obrácené, což dodává teniskám hravý šarm, a kožený svršek v kombinaci s gumovou podrážkou udrží tvá chodidla v pohodlí i během celodenního pobytu v ulicích. Tento produkt je zčásti vyroben z recyklovaného materiálu z odpadu, který vznikl v procesu výroby. Společnost Adidas Originals tímto způsobem snižuje spotřebu nových surovin, které mají větší dopad na životní prostředí.

Adidas Originals ADI2000
Zdroj: Queens

Adidas Originals Oztral 3 599 Kč

Odvážné tenisky s obsahem recyklovaných materiálů. Přibližně takto bychom popsali novinku značky Adidas Originals s názvem Oztral, kterou najdeš v nabídce online obchodu Queens.

Koncem 90. let styl neznal hranice a neznají je ani tyto tenisky. Návrháři při jejich tvorbě čerpali inspiraci z rebelského postoje typického pro tuto éru a díky ostrým tvarům jsou připraveny odnést tě do budoucnosti.

Díky kombinaci síťoviny, semiše, kůže a materiálu TPU dodají tvému ​​každodennímu stylu moderní energii, zatímco tlumení s technologií Adiprene+ se postará o nefalšované pohodlí. Naše srdce si získaly také díky liniím v modré barvě.

Adidas Originals Oztral
Zdroj: Queens

Adidas Originals Orketro 3 899 Kč

Rebelský vzhled inspirovaný běžeckými modely tenisek z 90. let má také novinka s názvem Orketro, která je dostupná v mužských velikostech za zhruba 3 900 korun.

Model je odvážný v každém ohledu, což je jasně vidět už při pohledu na jeho tři otočené proužky a vrchní vrstvy, které připomínají plameny. Samozřejmostí je také nadstandardní pohodlí díky patentovanému tlumení s technologií Adiprene+.

Zavaž si tkaničky a upoutej pozornost v těchto sportovních teniskách v minimalistickém barevném provedení s atraktivní fialovou linkou přes vrchní část.

Adidas Originals Orketro
Zdroj: Queens

Nike Air Force 1 '07 Fresh 3 899 Kč

Stárnutí nelze zastavit, ale tenisky Nike Air Force 1'07 s přívlastkem „Fresh“ k tomu mají blízko. Měkká texturovaná kůže pomáhá zakrýt pomačkání, které vzniká každodenním nošením, a zároveň není náročná na údržbu.

Legendární kousek ve svěžím provedení, který potřebuješ do své jarní rotace tenisek. Teď už opravdu není důvod, proč nevlastnit sněhobílý pár s prošívaným logem Nike z obou stran. Cena na úrovni 3 900 Kč je naprosto v pořádku s ohledem na všechny uvedené aspekty včetně kvality použitých materiálů a zpracování.

Vedení společnosti Nike ví, co platí na zákazníky, a využilo toho, jak mohlo.

Nike Air Force 1 '07 Fresh
Zdroj: Queens

Filling Pieces Low Top x Daily Paper 5 399 Kč

První tenisky, které vyplnily prostor mezi streetwearem a luxusní módou. Takto charakterizovali model Low Top marketingoví specialisté značky Filling Pieces, vůči čemuž nemáme větší výhrady.

Spolupráce dvou holandských výrobců posouvá tuto klasickou siluetu na vyšší úroveň s vlastním motivem monogramu, našitým logem Daily Paper i originálními krajkovými šperky na šněrování.

Vizuálně atraktivní obuv z prémiových materiálů byla vyrobena v portugalských dílnách, čemuž odpovídá cena na úrovni 5 400 korun včetně doručení. Dáš šanci nové značce tenisek, nebo zůstaneš věrný*věrná ověřeným dodavatelům?

Filling Pieces Low Top x Daily Paper
Zdroj: Queens
Doporučeno
Ikonické siluety tenisek nyní koupíš i za méně než 1 500 korun díky novoročnímu výprodeji Ikonické siluety tenisek nyní koupíš i za méně než 1 500 korun díky novoročnímu výprodeji 13. ledna 2023 14:00
Domů
Sdílet
Diskuse