Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
6. prosince 2022 17:00
Čas čtení 4:12
Richard Balog

Nejlepší tenisky s logem adidas Originals, se kterými uděláš radost sobě i svým nejbližším

Nejlepší tenisky s logem adidas Originals, se kterými uděláš radost sobě i svým nejbližším
Zdroj: adidas Originals
MÓDA
Uložit Uložené

Vybrali jsme 10 atraktivních provedení se třemi proužky, která najdeš v nabídce online obchodu Footshop a doma je budeš mít před Štědrým večerem.

Portfolio produktů s logem adidas Originals v nabídce online obchodu Footshop představuje více než 2 000 možností pro muže i ženy, z nichž jsme vybrali 10 nejlepších teniskových novinek. 

Těšit se můžeš na fotbalové sálovky Samba z rukou Pharrella Williamse, výrazné modré provedení modelové řady Gazelle 85 i na futuristické linie Oznova a NMD_S1 v úpravě od umělce s pseudonymem Philllllthy.

Výběr záleží jen na tobě a na tom, kolik korun jsi ochotný*a utratit za nový pár tenisek pro sebe nebo své blízké.

V den publikování článku byla v online obchodě Footshop akce do výše 25 % na vybrané produkty. Ceny tenisek jsou uvedeny před slevou.
Kompletní nabídka obuvi, oblečení a doplňků v online obchodě Footshop
Doporučeno
Aktualizuj svůj šatník o nejčerstvější trička s dlouhými rukávy z dílen značek PLEASURES, Lacoste nebo The North Face Aktualizuj svůj šatník o nejčerstvější trička s dlouhými rukávy z dílen značek PLEASURES, Lacoste nebo The North Face 5. prosince 2022 10:00

adidas Originals Stan Smith 2 899 Kč

Model adidas Originals Stan Smith je legendou mezi teniskami, kterou snadno zkombinuješ s čímkoli, co ráno najdeš ve svém šatníku. V nabídce online obchodu Footshop jsou desítky různých provedení, mezi nimiž nás zaujala tato minimalistická bílá verze s výraznými zlatými, respektive zelenými akcenty a nápisem „The brand with the 3 stripes“ umístěným na patě. 

Díky technickému zdokonalování ve spojení se zachováváním tradice jsou tenisky v současnosti ještě jednodušší a elegantnější, díky čemuž jde o jeden z nejpopulárnějších modelů s logem adidas Originals v historii. Získej je za rovných 2 899 Kč a ovládni ulice svého města nebo vykouzli úsměv někomu blízkému pod vánočním stromečkem.  

adidas Originals Stan Smith
Zdroj: Footshop

adidas Originals Centennial 85 Low 2 899 Kč

Retro vzhled předurčený k úspěchu. Přibližně takto bychom popsali tenisky adidas Originals Centennial 85 Low v bílo-červeném barevném provedení se svrškem z kůže a semiše.

Designérský tým německého sportovního výrobce v tomto případě vsadil na jednoduché schéma, díky čemuž jsou tenisky kombinací výrazných detailů, kvalitních materiálů i precizního zpracování. Tuto čerstvou teniskovou novinku najdeš v nabídce online obchodu Footshop za cenu 2 899 Kč, přičemž dostupné jsou i jiné barevné varianty

adidas Originals Centennial 85 Low
Zdroj: Footshop

adidas Originals Astir W 2 899 Kč

Tenisky adidas Originals Astir patří mezi nejzajímavější novinky v portfoliu značky, a to z prostého důvodu. Designéři našli inspiraci v nejlepších běžeckých modelech z přelomu tisíciletí.

Výslednou siluetu navíc doplňují částečně recyklované materiály, takže si spolu s párem pro běh a pro každodenní nošení můžeš odškrtnout i přispění k nastavení udržitelnosti jako nového standardu. Plný počet bodů dáváme také minimalistickému barevnému schématu, které skvěle doplní i výraznější ženské outfity.

adidas Originals Astir W
Zdroj: Footshop

adidas Originals Samba (Humanrace) 3 159 Kč

Pharrell Williams je jednou z hlavních tváří značky adidas Originals a pod hlavičkou vlastní linie s názvem Humanrace představil i originální verzi modelu Samba. 

Rodák z Virginia Beach zahalil retro siluetu do černé kůže s kontrastní šedou špičkou ze semiše. Dlouhý jazyk zdobí minimalistické logo a spodní část tenisek je z tvrdé gumy, která se využívá pro sportovní halovou obuv. Pokud hledáš pár se sběratelskou hodnotou, jde o správnou volbu, přičemž výhodná je také cena na úrovni 3 200 korun.

adidas Originals Samba (Humanrace)
Zdroj: Footshop

adidas Originals Gazelle 85 3 399 Kč

Pokud některá značka ví, jak na retro modely, je to právě adidas Originals. Hned několik důkazů o tom najdeš i v dnešním výběru včetně této atraktivní verze siluety s názvem Gazelle 85, na kterou se často zapomíná, což je škoda. 

Designéři použili k výrobě kvalitní materiály (semiš a syntetické tkaniny), které zahalili do výrazné modré barvy s kontrastními bílými proužky z obou stran, díky čemuž si tenisky ihned získaly naše srdce. Pokud s nimi plánuješ doplnit svou sbírku tenisek, připrav si 3 399 Kč. Zda je to hodně, nebo málo, necháme na tvém posouzení.

adidas Originals Gazelle 85
Zdroj: Footshop

adidas Originals Oznova 3 399 Kč

Z úplně jiného světa jsou adidas Originals Oznova, které patří mezi novinky v portfoliu sportovního giganta. Model se nese na futuristických vlnách svého předchůdce jménem Ozweego, ale dostal o něco agresivnější linie, výraznější plastové prvky a tlustší podrážku. 

Výsledek je skvělý a tenisky jsou dostupné v mužských i ženských velikostech za cenu 3 399 Kč. Díky technologii adiPRENE+ s tlumením při nárazech budou tyto krásky tvým oblíbeným párem ve sbírce. Pokud tě nezaujalo toto barevné schéma, zkontroluj nabídku online obchodu Footshop.

adidas Originals Oznova
Zdroj: Footshop

adidas Originals Rovermule Adventure 3 899 Kč

Pokud plánuješ doplnit svou sbírku obuvi, respektive tenisek o neokoukanou siluetu, zkontroluj model s názvem Rovermule Adventure. Tenisky v sobě spojují designové inspirace z outdoorových archivů značky a klasik ze začátku tisíciletí.

Výsledkem je jedinečný vzhled, který nepřehlédneš ani v nočních hodinách. Neoprenový svršek dotváří tři pruhy z boční strany a boty jsou postaveny na odolné gumové podrážce. Díky flexibilní patě je můžeš nosit i jako pantofle. Cena je 3 899 korun a dostupné jsou kromě tohoto světlého provedení také v černé verzi. Dáš šanci těmto futuristickým kráskám?

adidas Originals Rovermule Adventure
Zdroj: Footshop

adidas Originals Orketro 3 899 Kč

Jeden z nejpopulárnějších hashtagů v posledních sezónách je #Y2K fashion, který symbolizuje dnes již nostalgickou módu ze začátku tisíciletí. Je vyzývavá, barevná, bez zábran, a hlavně energická.

V tomto duchu se nese také spousta nových tenisek, mezi něž patří novinka adidas Originals Orketro s ikonickými třemi proužky. Tvůj aktivní životní styl podpoří prodyšný svršek ze syntetických tkanin. Podrážku pohání pohodlná technologie adiPRENE. Třešničkou na dortu je vyšívaná linka na vrchní části, která je u všech vydaných provedení v jiné barvě –⁠ kontrastní vůči tělu nebo splývající, ale vždy originální.

adidas Originals Orketro
Zdroj: Footshop

adidas Originals Roverend Adventure 5 299 Kč

Model bot jako žádný jiný. Silueta s názvem Roverend Adventure s logem adidas Originals není klasickou zimní obuví ani sportovní teniskou, ale v městském prostředí zaboduje po všech stránkách včetně funkčnosti a originálního vzhledu.

Odvážný futuristický tvar se sportovními liniemi vypadá skvěle a designéři nepodcenili ani výběr materiálů. Vsadili na kombinaci odolných textilií, syntetických vláken, plastových prvků a gumy, která obepíná celou podrážku, což oceníš zejména v nepříznivém počasí. Cena je 5 299 Kč a k dispozici je také oranžová varianta s růžovými detaily

adidas Originals Roverend Adventure
Zdroj: Footshop

adidas Originals NMD_S1 x Philllllthy 5 899 Kč

Spolupráce mezi značkou adidas Originals a umělcem Phillipem Leyesem, známým spíše pod pseudonymem Philllllthy, patří mezi nejlepší releasy tenisek v roce 2022. Rodák z Brooklynu upravil siluetu NMD_S1, která patří mezi top novinky v portfoliu společnosti.

Svršek je zahalen do látkové tkaniny Primeknit ve vesmírných barvách, kterou doplňuje melanž vzorovaných detailů. Spodní části dominuje poloprůhledná světle modrá mezipodešev s technologií Boost a ozubená podrážka, která využívá logo německého sportovního giganta jako tlumicí vzor. Na mezipodešvi vidíme Leyesův podpis v podobě písmena P a vzhled doplňují tkaničky a semišové štítky umístěné v okolí jazyka. Cena je 5 899 Kč za jeden pár.

adidas Originals NMD_S1
Zdroj: Footshop
Kompletní nabídka obuvi, oblečení a doplňků v online obchodě Footshop
Doporučeno
Vybrali jsme nejlepší pánské mikiny, mezi kterými si najdou svého favorita i ženy. Vyzkoušej produkty Carhartt WIP, Guess či Nike Vybrali jsme nejlepší pánské mikiny, mezi kterými si najdou svého favorita i ženy. Vyzkoušej produkty Carhartt WIP, Guess či Nike 16. listopadu 2022 9:00
Domů
Sdílet
Diskuse