Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Queens. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jde o specifickou formu partnerství.
13. ledna 2023 14:00
Čas čtení 3:54
Richard Balog

Ikonické siluety tenisek nyní koupíš i za méně než 1 500 korun díky novoročnímu výprodeji

Ikonické siluety tenisek nyní koupíš i za méně než 1 500 korun díky novoročnímu výprodeji
Zdroj: Queens
MÓDA
Uložit Uložené

Který pár od značek Adidas Originals, Puma či Reebok skončí ve tvé sbírce?

Novoroční výprodeje jsou v plném proudu, a pokud plánuješ nákup nového páru tenisek, pak jsi na správném místě.

Ve spolupráci s online obchodem Queens jsme sestavili výběr nejzajímavějších výprodejových tenisek s cenou do 2 500 korun, které využiješ v průběhu celého roku 2023. Na své si přijdou muži i ženy. Mezi doporučeními nejsou jen klasiky od značky Vans, ale také vyhledávané modely značek Adidas Originals, Puma či Reebok.

Kompletní nabídka obuvi, oblečení a doplňků v online obchode Queens
Doporučeno
Fresh módní kousky za zlomek původní ceny. Využij novoroční výprodej a doplň svůj šatník o mikiny, džíny i tenisky  Fresh módní kousky za zlomek původní ceny. Využij novoroční výprodej a doplň svůj šatník o mikiny, džíny i tenisky 5. ledna 2023 12:00

Vans Sk8-Hi 38 DX 2 459 Kč  1 475 Kč

Ikonická silueta a neobyčejný vzor. Přibližně takto bychom ve stručnosti popsali tenisky Vans Sk8-Hi 38 DX, jež designéři zahalili do zvířecího vzoru, který skvěle doplnil černý podklad z kartáčované kůže s kontrastním bílým prošíváním. Tenisky mohou být tvoje za méně než 1 500 Kč díky slevě ve výši čtyřiceti procent, což stojí za zvážení...

Vans Sk8-Hi 38 DX
Zdroj: Queens

Reebok Classic Leather SP W 2 199 Kč  1 649 Kč

V ničem, co se týče vzhledu, nezaostávají ani tenisky Reebok Classic v koženém provedení, které jsou aktuálně k dispozici za pouhých 1 649 korun po slevě. Prémiová varianta je zahalena do bílé barvy s jemnými pastelovými akcenty.

Pokud jsi fanynkou klasických barevných provedení a jednoduchých, ale kvalitních materiálů, tato legendární silueta je skvělou volbou. Tenisky jsou perfektním partnerem pro každodenní nošení, jelikož je snadno zkombinuješ s čímkoli ze svého šatníku.

Reebok Classic Leather SP
Zdroj: Queens

Adidas Originals Nizza Bonega Mid W  2 499 Kč  1 749 Kč

Vyšší podrážky jsou stále žhavou záležitostí a ženským teniskám Adidas Originals Nizza Bonega Mid několik milimetrů navíc moc sluší.

Návrhářský tým oděvní společnosti zahalil minimalistický model do prodyšného látkového svršku se zdobením v bílé barvě, která vytváří kontrast se zlatými detaily a vyšívanými barevnými listy na patě. Pokud hledáš vysoké tenisky do 1 800 Kč a netoužíš po dalším páru od značky Converse, zbytečně neváhej.

Adidas Originals Nizza Bonega Mid
Zdroj: Queens

Adidas Originals Astir W 2 899 Kč  2 029 Kč

Model Astir patří mezi nejatraktivnější teniskové novinky značky Adidas Originals za poslední sezóny. V nabídce online obchodu Queens jsou dostupné i v tomto minimalistickém bílém provedení se zažloutlou podrážkou, která dodala obuvi příjemný vintage vzhled.

Doplň své outfity o kousek, který neuvidíš na každém kroku, a navíc je díky novoročnímu výprodeji k dispozici za příznivou cenu kolem 2 000 Kč. Sportovní linie a výrazný nádech 90. let jsou sexy, nemyslíš?

Adidas Originals Astir
Zdroj: Queens

Puma Future Rider W 2 399 Kč  2 039 Kč

Vedení značky Puma pokračuje ve vývoji a prodeji klasických siluet, aby co nejvíce vyhovovaly současným požadavkům mladých lidí. Výjimkou přitom není ani model s názvem Future Rider, který vzhledově i funkčně vychází z běžeckých tenisek Fast Rider. Ty byly populární v 80. letech minulého století.

Minulý rok jim dělali reklamu fotbalista Neymar Jr. či zpěvák Ben Cristovao a dnes je najdeš v nabídce online obchodu Queens v tomto atraktivním pastelovém provedení ve světle růžových tónech. Dostupné jsou v ženských velikostech.

Puma Future Rider
Zdroj: Queens

Adidas Originals Forum 84 Low 2 999 Kč  2 249 Kč

Vedení značky Adidas Originals v posledních sezónách postupně obnovuje řadu populárních siluet z minulého století, mezi nimiž nechybí model Forum 84. Tenisky vyšly poprvé v roce 1984 a v upravené verzi o šest let později. Svou krásou si získají teniskové nadšence i v současnosti.

Díky popruhu přes jazyk mohou tenisky působit žensky, ale jedná se o unisex model, který je v nabídce online obchodu Queens v řadě provedení. Níže najdeš minimalistickou bílo-modrou variantu s látkovými i semišovými panely. Díky aktuálním novoročním slevám je získáš za pouhých 2 249 Kč.

Adidas Originals Forum 84 Low
Zdroj: Queens

Adidas Originals Ozelia W 2 999 Kč  2 249 Kč 

Návrhářský tým společnosti Adidas Originals se v tomto případě chytře inspiroval modely z rukou Kanyeho Westa a výsledek stojí za to. Vedení společnosti tímto krokem přiblížilo stylové tenisky širšímu publiku za férovou cenu, která je díky novoročnímu výprodeji ještě příznivější.

Model Ozelia sice působí futuristicky, ale zároveň jej snadno sladíš i s džíny, šortkami či sukní nebo letními šaty. Vrchní část je vyzbrojena kombinací syntetických materiálů a kůže, díky čemuž tenisky s lehkostí ochrání tvoje chodidla i v nepříznivém počasí. Šedorůžové barevné schéma těmto hypermoderním kráskám náramně sluší, co myslíš?

Adidas Originals Ozelia
Zdroj: Queens

Nike Air Max 95 W 4 599 Kč  2 299 Kč

Nike Air Max 95 je model, který posunul hranici tenisek Nike. Speciální vzduchová bublina se na těchto botách nenachází jen v zadní části, ale je viditelně umístěna také v přední části obuvi. Poprvé se boty objevily v roce 1995 a od té doby se těší oblíbenosti napříč různými věkovými skupinami.

V novoročním výprodeji jsme našli i tuto atraktivní světle růžovou variantu s bílou podrážkou v ženských velikostech. Objev kouzlo tenisek se vzduchovou kapslí Air Sole, které budeš milovat. Dostupné jsou za 2 299 Kč.

Nike Air Max 95
Zdroj: Queens

Adidas Originals ADI2000 W 2 899 Kč  2 464 Kč

Prvotřídní kombinace materiálů (hladká kůže a syntetická vlákna) a styl ze začátku tisíciletí, který je aktuálně v centru pozornosti známých módních domů i sportovních výrobců.

Na přelomu tisíciletí jsme nevěděli, co přinese budoucnost, ale model ADI2000 s sebou přinesl stylovou jistotu. Tenisky si zachovaly autentický design s minimalistickými liniemi i v roce 2023 a skvěle doplní současný trend širokých kalhot a džínů. Doplň jimi svou sbírku, nyní je získáš za méně než 2 500 Kč.

Adidas Originals ADI2000
Zdroj: Queens

New Balance 5740 2 999 Kč  2 549 Kč

Málokdy vystihne číselný název modelu siluetu tak jako v případě tenisek New Balance 5740. Novinka od známého výrobce přinesla jeden z nejvrcholnějších modelů, siluetu 574, v novém kabátě, který se od původní verze nejvíce liší širokou mezipodešví. Designéři vzali původní model a obtáhli jej kolem dokola ještě jednou vrstvou – a tak k 574 přidali ještě nulu.

Svršek New Balance 5740 je naopak oproti svému předchůdci užší a obsahuje mimo jiné i větší verzi loga. Toto jsou tenisky, které vycházejí z ikony s úmyslem být novou ikonou. Tuto jednoduchou variantu s látkovým tělem ve světle hnědém barevném provedení získáš za 2 549 Kč díky slevě ve výši patnácti procent.

New Balance 5740
Zdroj: Queens
Kompletní nabídka obuvi, oblečení a doplňků v online obchodě Queens
Domů
Sdílet
Diskuse