Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. dubna 2023 12:38
Čas čtení 0:38
Kristýna Dobiášová

Česká obuvnická značka Vasky odkoupila legendární Botas. Věřím, že poctivé řemeslo vydrží, komentuje majitel Staněk

Česká obuvnická značka Vasky odkoupila legendární Botas. Věřím, že poctivé řemeslo vydrží, komentuje majitel Staněk
Zdroj: Botas/propagační materiál
ZAJÍMAVOSTI ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Česká obuvnická značka Vasky odkoupila legendární Botas. Společně chystají první kolaboraci inspirovanou vzhledem modelů obou značek.

Obuvnická značka Vasky, za kterou stojí zakladatel Václav Staněk, koupila značku Botas. S odkoupením také uvádí první společnou kolekci Botas x Vasky, informuje Mediaguru. Kolaborace je inspirována oběma styly zmíněných značek.

„I když českým internetem a médii projela vlna nejistoty, po celou dobu jsme jen řešili detaily obchodu,“ uvedl Václav Staněk. Kolekce kombinuje podobu legendárních botasek s minimalistickými prvky Vasek. „Za sebou máme kus práce, ještě větší nás ale čeká. Botas je českou obuvnickou legendou. Neměla by ale žít ve stínu své dřívější slávy. Je načase ukázat, že botasky mají i dnes co nabídnout. Vždyť legendy přece žijí věčně,“ komentoval Staněk.

Nový majitel firmy Botas naznačil finální odkoupení 4. dubna prostřednictvím Twitteru, na kterém zveřejnil: „Zítra asi něco koupíme.“ Spekulace pak potvrdil následující den, kdy zveřejnil fotku bot společně s popiskem: „Tak se to povedlo! Dnes jsem si koupil botasky.“

Domů
Sdílet
Diskuse