Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
9. dubna 2023 17:00
Čas čtení 0:26
Jakub Paulík

VIDEO: Jeremy Renner si s rodinou v zábavním parku užíval jízdu na skútru. Po vážné nehodě se znovu baví na veřejnosti

VIDEO: Jeremy Renner si s rodinou v zábavním parku užíval jízdu na skútru. Po vážné nehodě se znovu baví na veřejnosti
Zdroj: Marvel Studios
ZAHRANIČÍ FILM MARVEL MARVEL FILMY
Uložit Uložené

Herec se stále více ukazuje mezi lidmi.

Jeremy Renner si se svojí rodinou užíval v zábavním parku Six Flags, kde se pohyboval na motorizovaném skútru. Je to přitom teprve podruhé od začátku roku, kdy veřejnost mohla vidět slavného herce mimo domov. Informuje o tom Hollywood Reporter.

Doporučeno
Jeremy Renner poskytl první rozhovor po nehodě. Toto v něm říká Jeremy Renner poskytl první rozhovor po nehodě. Toto v něm říká 7. dubna 2023 10:05

V lednu Rennera přejel sněžný pluh, který mu zlámal kosti a téměř ho připravil o život. V emotivním rozhovoru pro ABC News nedávno řekl, že během hospitalizace sepsal dopis na rozloučenou, protože si myslel, že zemře.

„Při nehodě jsem ztratil spoustu masa a kostí, ale byl jsem naplněn láskou a titanem,“ vyjádřil se. V současnosti se herec snaží dát co nejdříve dohromady a fanouškům na sociálních sítích pravidelně ukazuje, jak probíhá jeho rekonvalescence.

Domů
Sdílet
Diskuse