Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
22. května 2023 14:44
Čas čtení 1:03
Ilona Hobzová

Restaurace, pozor. Noční můry kuchyně a Gordon Ramsay se vrací

Restaurace, pozor. Noční můry kuchyně a Gordon Ramsay se vrací
Zdroj: Fox Network
GASTRO ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Původní seriál běžel v letech 2007 až 2014, a vyhrál dokonce cenu Bafta a Grammy.

Pořad Gordon Ramsay: Noční můry kuchyně se vrací na obrazovky. Uznávaný šéfkuchař v něm opět bude navštěvovat restaurace, které mají problémy. Původní seriál běžel v letech 2007 až 2014, a vyhrál dokonce cenu Bafta a Grammy. O návratu oblíbené show napsal server Deadline.

Restaurace versus Ramsay, část druhá

„Uznávaný šéfkuchař Gordon Ramsay přichází do restaurací, které mají problémy. Ať už to jsou potíže s kvalitou pokrmů, anebo majitelé nevědí, jak přilákat více zákazníků. Gordonovy radikální změny v chodu jednotlivých restaurací způsobují konflikty nejen mezi ním a vedením restaurace, ale v prvé řadě s šéfkuchaři.“ Připomíná ti to něco? Přesně tento koncept zvolil i český šéfkuchař Zdeněk Pohlreich pro svůj pořad Ano, šéfe! Námět našel právě u Gordona Ramsayho, jehož originální pořad se nyní vrací na obrazovky Fox. Datum ale ještě není stanoveno.

Anketa:
Baví tě gastronomické show typu Ano, šéfe! nebo Noční můry kuchyně?
Jasně, tohle miluju!
Občas se podívám.
Koukat na špatné vaření, to není nic pro mě.
Jasně, tohle miluju!
69 %
Občas se podívám.
23 %
Koukat na špatné vaření, to není nic pro mě.
9 %

Původní pořad produkovala společnost ITV Studios America (která je nyní známá jako ITV America) ve spolupráci se společnostmi Optomen a A Smith & Co. Nově se produkce ujme Studio Ramsay, které slavný šéfkuchař založil. 

Koncept gastronomické show ale zůstane stejný. Ramsay bude navštěvovat problematické kuchyně a zkusí jim pomoci, aby se zlepšily. Přestože uplynulo více než deset let, určitě nebude nouze o bizarní momenty. Na to nejvtipnější z původního pořadu se můžeš podívat ve videu:

Gordon Ramsay je britský šéfkuchař, který na kontě šestnáct michelinských hvězd. V roce 2001 se stal jedním ze tří šéfkuchařů ve Spojeném království, který držel 3 hvězdy u tří restauraci najednou. Je také televizní osobností, moderuje reality show o vaření. Kromě pořadu Noční můry kuchyně účinkoval také v reality show MasterChef nebo MasterChef Junior. Spolupracoval i s National Geographic.

Domů
Sdílet
Diskuse