Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
25. května 2023 15:00
Čas čtení 4:42
Denisa Šútorová

10 outfitů, které dokazují, že je Dua Lipa královnou extravagance a mistryní v kombinaci stylů

10 outfitů, které dokazují, že je Dua Lipa královnou extravagance a mistryní v kombinaci stylů
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
MÓDA DUA LIPA MÓDA
Uložit Uložené

Když se řekne Dua Lipa, představíš si nekonečnou extravaganci a bohaté vrstvy denimu. V tomto článku ale dojde i na křišťálové podprsenky, vražedné platformy, overal Mugler a koženou bundu s krokodýlím efektem. Text původně vyšel na Refresher.sk.

Zpěvačku Duu Lipu milujeme stejně pro její charisma, hudbu, ale zejména i pro úžasný styl oblékání. Díky kreativitě a odvaze přilákala miliony fanoušků a nadšenců módy, kteří se zatajeným dechem čekají na každý nový klip či módní počin na červeném koberci.

Doporučeno
Dřeváky, nazouváky, pantofle... Máme pro tebe tipy na letní obuv, se kterou rozhodně nešlápneš vedle Dřeváky, nazouváky, pantofle... Máme pro tebe tipy na letní obuv, se kterou rozhodně nešlápneš vedle 23. května 2023 16:00

V jejích outfitech si často všimneš prvků vintage či aktuálních trendů, výstřihů, crop topů, denimů či kožených bund s vražedně vysokými podpatky a masivními doplňky. Toto je 10 unikátních outfitů, které dokonale vystihují její styl, a my doufáme, že v nich najdeš i pořádnou dávku inspirace pro vlastní look.

Kontroverzní bondage šaty

Pokud miluješ Duu Lipu, zřejmě ti neuniklo, že je už několik let múzou módního domu Versace. Kromě toho, že se ukázala v kampani značky pro podzim/zimu 2021 a ve stejném roce debutovala i na přehlídce na milánském fashion weeku, v modelech Versace ji často vídáme i na červeném koberci.

dualipa, versace
Zdroj: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Jeden z nejvýraznějších outfitů předvedla Dua právě na 64. ročníku udělování cen Grammy. Zpěvačka si oblékla kultovní černé bondážové vintage šaty, které jsou unikátním rukopisem Gianniho Versaceho. V 90. letech je proslavila také modelka Cindy Crawford a Gianniho sestra Donatella Versace.

Doporučeno
Tyto aplikace ti prý prozradí, jestli je tvá kosmetika „dobrá“. Sepsali jsme důvody, proč by ses na ně neměl*a spoléhat Tyto aplikace ti prý prozradí, jestli je tvá kosmetika „dobrá“. Sepsali jsme důvody, proč by ses na ně neměl*a spoléhat 21. května 2023 15:00

Dua Lipa nezapomněla svůj look oživit masivními řetězovými šperky s logem medúzy a vyžehlenými blond vlasy, kterými vzdala hold Donatelle. Designérka a popová diva mají už léta výborný pracovní vztah a už brzy se můžeme těšit na výsledek jejich nejnovější spolupráce v kolekci La Vacanza.


„Donatella a já jsme si za ta léta vytvořily silné pouto a jsem velmi vděčná za podporu, kterou jsem od ní a celého týmu dostávala od úplného začátku své kariéry,“ vyjádřila se Dua a my tě o nadcházející novince budeme samozřejmě informovat.

Doporučeno
Ukaž vlastní módní styl a ušetři. Máme pro tebe DIY tipy, jak levně na originální drip Ukaž vlastní módní styl a ušetři. Máme pro tebe DIY tipy, jak levně na originální drip 14. května 2023 6:00

Denim on denim

Zpěvačka se v ulicích New Yorku vyřádila prezentací tohoto perfektního denimového outfitu, a to na cestě do studia Jimmyho Fallona. K podprsence Diesel se zipovým zapínáním sladila prošívané džínové kalhoty se zakomponovanými kozačkami na vražedně vysokém podpatku. Přestože Lipa dala znovu vyniknout svým vypracovaným ramenům a břichu, jakož i tetování, naší pozornosti nemohl uniknout ani džínový pásek s ladící denimovou kabelkou.

dualipa
Zdroj: Getty Images/Raymond Hall/GC Images, Getty Images/Gotham/GC Images, Getty Images/MEGA/GC Images

V e-shopu značky najdeš podobné varianty podprsenek i jiných denimových stylovek za přibližně 5 až 7 tisíc korun. Lipa nabízí nekonečný seznam inovativních nápadů, jak nosit denimové topy, sukně, šaty, či dokonce bikiny, a věř či nevěř, máme se od ní co učit. Na fotce výše si můžeš vychutnat vibes ve stylu Christiny Aguilery a Y2K módy.

Doporučeno
Je privilegovaná, bílá a bohatá, tvrdí hateři. Zaslouží si Kendall Jenner titul nejvýdělečnější modelky světa? Je privilegovaná, bílá a bohatá, tvrdí hateři. Zaslouží si Kendall Jenner titul nejvýdělečnější modelky světa? 16. května 2023 11:00

Černý overal Mugler

Jedním z poznávacích znamení zpěvaččina stylu jsou právě sexy linie a nekonečná dávka smělosti. Ze seznamu nezapomenutelných looků hvězdy tak nemůžeme vynechat ani černý overal s výraznými pruhovanými výstřihy od luxusní značky Mugler (vidět na zpěvačce jsme jej mohli v červenci 2022 na oblíbeném festivalu Lollapalooza v Chicagu). O tento excentrický skvost na míru se postaral samotný ředitel módního domu Casey Cadwallader, který nešetřil ani bohatou vrstvou křišťálů, na zmiňovaný model totiž strategicky umístil více než 12 tisíc kusů.

dualipa, mugler
Zdroj: Getty Images/Gary Miller/FilmMagic
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse