Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
10 outfitů, které dokazují, že je Dua Lipa královnou extravagance a mistryní v kombinaci stylů

Křišťálová podprsenka i maxisukně

Při příležitosti svých loňských narozenin vsadila zpěvačka na stříbrnou křišťálovou podprsenku od Marca Jacobse z kolekce podzim/zima 2022, kterou na stránce Bergdorf Goodman najdeš za zhruba 70 tisíc korun (my bychom tě ale chtěli upozornit na e-shop Farfetch, kde najdeš spoustu podobných alternativ za dostupné ceny včetně modelu od značky P.A.R.O.S.H. za zhruba 5 500 Kč).

dualipa
Zdroj: Instagram/Dua Lipa


Výrazný třpytivý kousek, který zakrýval jen to potřebné, se stal středobodem outfitu naší birthday girl. Doplnila ho bílou denimovou maxisukní (jeden z největších hitů letošní sezóny), crop-topovou bundou v podobném stylu a vysokými platformami od Mary-Jane. Celé to oživil westernový černý pásek s přezkou (také od Marca Jacobse) a za nás je to jasných deset z deseti!

Doporučeno
„Fashion je jedna velká hra, nejsou žádná pravidla a vždy vítězím.“ Módní influenceři radí, jak vylepšit svůj šatník „Fashion je jedna velká hra, nejsou žádná pravidla a vždy vítězím.“ Módní influenceři radí, jak vylepšit svůj šatník 2. května 2023 6:00

Kožená extravaganza i malé černé šaty

Zdá se, že jen den po Met Gala vytáhla Dua z rukávu svůj největší trumf. V ulicích New Yorku dokázala, že její off-duty styl se vyrovná tomu z červených koberců. Paparazzi ji zachytili v černém monochromatickém outfitu Versace, který tvořily lesklé minišaty s krokodýlím efektem a ladící kožená oversize bunda. Právě ta dodala celému looku pořádnou dávku dramatičnosti.

dualipa
Zdroj: Gotham/GC Images

Punc elegance dodaly outfitu lesklé černé lodičky s černou mašlí, černé punčošky a vysoký drdol hodný i paniček z Upper East Side. My bychom rozhodně nepohrdli ani její koženou kabelkou od Bottega Veneta a čtvercovými brýlemi Chanel.

Metalické materiály a sexy lodičky

Experiment ve vlasech miluje stejně jako ten v šatníku. Se svými blond vlasy a svěžím střihem si v londýnských ulicích dovolila sáhnout po neonové zelené bundě, která zakrývala bílé basic triko, a stříbrných metalických kalhotách. Do oka nám padla i kostkovaná kabelka Off-White za přibližně 32 000 korun.

dualipa
Zdroj: Getty Images/Neil Mockford/GC Images


Přestože je neonová bunda silným poutačem pozornosti, snad nejvýraznějším aspektem zpěvaččina outfitu jsou právě růžové lodičky Monia od The Attico za zhruba 16 000 Kč. Dua jejich vázání nápaditě navrstvila přes metalické kalhoty.

Doporučeno
Jestli jsi Gen Z, pozor, aby sis nepřivodil*a infarkt: Skinny jeans jsou totiž asi zpět Jestli jsi Gen Z, pozor, aby sis nepřivodil*a infarkt: Skinny jeans jsou totiž asi zpět 27. dubna 2023 6:00

Korzety a baggy džíny

Nesmírně sexy streetwearový look předvedla Dua Lipa také v ulicích Londýna. Zpěvačka vsadila na robustní černé baggy džíny a výrazný pásek s nenápadnými teniskami. Středobodem pozornosti je však černo-šedý kostkovaný korzet se zipem a výraznými výstřihy v oblasti dekoltu a pasu.

dualipa
Zdroj: Getty Images/Neil Mockford/GC Images

Taková stylovka nevznikla v dílně nikoho jiného než samotné Vivienne Westwood, korzety se u ní pohybují většinou kolem 30 tisíc korun. Spojení širokých džínů s naopak elegantnějším topem působí v podání Duy Lipy velmi osvěžujícím způsobem. Outfitu nechybí nápaditost, nádech Londýna a především sex-appeal.

Nesmrtelné G-stringy

Dua slavila nový rok s trendem, který ještě na začátku tisíciletí nosila Christina Aguilera či Britney Spears. Bílé tango kalhotky ve tvaru velrybího ocasu se staly největším doplňkem jejího párty outfitu. Nápaditě totiž vyčuhovaly ze třpytivých růžových minišatů značky Ludovic de Saint Sernin s hlubokým výstřihem na zádech a se Swarovského křišťály (kolekce Mirage jaro/léto 2023).

dualipa
Zdroj: Instagram/Dua Lipa


Třpytivý povrch šatů a růžová barva odkazují na stále aktuální barbiecore a o něco novější mermaidcore (estetika inspirovaná mořskými pannami). I když se nám jejich cenu nepodařilo vypátrat, podobný model jsme v nabídce Ludovica de Saint Sernina našli za cenu přesahující 300 000 korun. Když už je řeč o tangách, raději investuj do nich (vždyť na šaty se ti při podobném looku stejně nikdo dívat nebude).

Doporučeno
Od faraonů po Harryho Stylese. Gender fluid fashion tu byla vždycky, i když ti prarodiče tvrdí opak Od faraonů po Harryho Stylese. Gender fluid fashion tu byla vždycky, i když ti prarodiče tvrdí opak 20. března 2023 8:30

Královna bikin

Duu Lipu lze právem považovat za královnu bikin. Popová diva se teprve před pár týdny pochlubila na svém Instagramu háčkovanými bikinami Hello Kitty značky GCDS, které ocení milovnice Y2K módy. Právě pro ně jsou momentálně háčkované prvky must have.

dualipa
Zdroj: Instagram/Dua Lipa

 
Konkrétní model tě v oficiálním e-shopu GCDS vyjde na 285 eur, tedy necelých 7 000 korun, ale v nabídce najdeš i další hravé styly s odvážným střihem. 

Chanel nevěsta

Přestože červený koberec Met Gala 2023, které se konalo na počest zesnulé módní legendy Karla Lagerfelda, ovládl Jared Leto se svým kostýmem Choupette, většina hvězd se postarala o vskutku povedené outfity připomínající Lagerfeldův osobitý styl.

Doporučeno
Čelil obvinění z obtěžování nezletilých i z vedení kultu. Jared Leto je však stále hvězdou Hollywoodu Čelil obvinění z obtěžování nezletilých i z vedení kultu. Jared Leto je však stále hvězdou Hollywoodu 24. května 2023 13:00
dualipa, metgala2023
Zdroj: Getty Images/Dimitrios Kambouris


Dua vsadila tentokrát na něžnost a jemné linie v lichotivé bílé tvídové róbě s černým lemem a baskickým pasem, přičemž rafinovaný výstřih dával vyniknout luxusnímu 100karátovému diamantovému náhrdelníku Ide Lucida star Necklace v hodnotě téměř 10 milionů dolarů.

Oceňujeme i jemný make-up a ležérní účes, a přestože model pochází z roku 1992, Dua Lipa v něm vypadala jako moderní verze Sněhurky.

Obleč se ve stylu Duy Lipy

Na následujícím shopping listu najdeš stejné modely, které nosí Dua Lipa, ale také kvalitní alternativy.

theattico, dualipaoffwhiteGCDSdiesel
Zobrazit galerii
(9)
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse