Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. června 2023 12:44
Čas čtení 0:54
Tereza Šnajdrová

Video: Tančící dcera Beyoncé pobláznila svět. Jedenáctiletá Blue Ivy vystoupila před 80 tisíci lidmi

Video: Tančící dcera Beyoncé pobláznila svět. Jedenáctiletá Blue Ivy vystoupila před 80 tisíci lidmi
Zdroj: Getty Images/Kevin Mazur
KULTURA BEYONCÉ KONCERTY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Teprve 11letá Blue Ivy Carter se po boku své matky Beyoncé objevila už koncem roku 2022 při předávání Oscarů. Nyní s ní vyrazila na turné po celém světě a fanoušci a fanynky jsou unesení.

Populární zpěvačka Beyoncé vyrazila začátkem května na světové turné k nejnovější desce Renaissance a do některých evropských měst přivezla i speciální hostku – svoji teprve 11letou dceru Blue Ivy Carter. Ta okouzlila celý svět svým sebejistým vystupováním, když s kamenným výrazem předstoupila před 80 tisíc lidí a spolu s tanečníky a tanečnicemi odtančila náročnou choreografii, píší Huffpost a Hola.

Doporučeno
Tame Impala nebo Dua Lipa jako Barbie. Která z čerstvých hudebních novinek se ti líbí nejvíce? Hlasuj v anketě Tame Impala nebo Dua Lipa jako Barbie. Která z čerstvých hudebních novinek se ti líbí nejvíce? Hlasuj v anketě 26. května 2023 15:00

Blue Ivy se poprvé objevila na koncertě v Paříži. Když se Beyoncé chystala zazpívat píseň My Power z roku 2019, na stage přišla teprve 11letá dívka oděná do stříbrné kombinézy a přidala se k tanečníkům a tanečnicím, kteří Beyoncé doprovází na celém turné. „Zatleskejte Blue,“ řekla s pyšným výrazem ve tváři zpěvačka, která vystupovala pro 80 tisíc lidí. Obdobný scénář se pak opakoval také v Londýně, kde byla Blue Ivy oděna do červené.

Ačkoli to není poprvé, co se Blue Ivy přidala na pódium k Beyoncé (toto duo jsme mohli vidět také například na předávání Oscarů v roce 2022), video tančící dívenky tentokrát na internetech vybouchlo. „Naprosto úžasná. Blue Ivy je úžasná i s její úžasnou matkou. Vidět je spolu tančit je magické,“ píší lidé na sociálních sítích. „Blue Ivy je dokonalá mini šéfka! Sledovat ji na pódiu s Beyoncé je důkazem, že mají talent v rodině,“ přidávají se další. 

Anketa:
Jak se tančící Blue Ivy líbí tobě?
Je skvělá a odvážná!
Nic moc.
Je skvělá a odvážná!
50 %
Nic moc.
50 %
Domů
Sdílet
Diskuse