Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
8. června 2023 v 11:36
Čas čtení 0:57
Radim Šlechta

Slipknot na Rock for People zahrají v nekompletní sestavě. Chybět bude minimálně Clown

Slipknot na Rock for People zahrají v nekompletní sestavě. Chybět bude minimálně Clown
Zdroj: TASR/AP/Amy Harris/Invision
NEWS HUDBA ROCK FOR PEOPLE
Uložit Uložené

Slavná kapela oznámila svůj rozchod se samplerem Craigem Jonesem, perkusista a doprovodný zpěvák Shawn Crahan zůstal místo tour doma.

Slipknot na Rock for People pravděpodobně zahrají bez důležitého člena. Shawn „Clown“ Crahan, který se stará o doprovodné vokály a perkuse, odjel kvůli zdravotním potížím své manželky domů. Kapela to oznámila na sociálních sítích. Ještě den předtím sdílela příspěvek o svém rozchodu se samplerem Craigem Jonesem. Příspěvek ale později smazala.

Doporučeno
Arnold Schwarzenegger má nový dokument. Nezaslouží si ho ani on, ani jeho fanouškovská základna Arnold Schwarzenegger má nový dokument. Nezaslouží si ho ani on, ani jeho fanouškovská základna 7. června 2023 v 16:10

„Zdravím všechny naše fanoušky, tady je Clown. Chtěl bych všem na chvíli sdělit, že jsem doma a se ženou, která má zdravotní problémy. Snažím se jí být oporu, ale jakmile to bude možné, vrátím se na turné. Podobnou situací už jsme si prošli a jako vždy si vážíme lásky a podpory. Brzy se se všemi uvidíme,“ napsal Crahan na Twitter kapely.

Fanoušci ale kromě slov podpory vyjadřují zásadní znepokojení z chování kapely. Slipknot totiž v úterý oznámili odchod samplera Craiga Jonese. Příspěvek ale následně smazali a později přidali fotku doposud neznámého člověka, který Jonese pravděpodobně nahradil. Jestli bude nový člen součástí formace už na čtvrtečním vystoupení na Rock for People, je otázkou. Jisté je jen to, že Clown bude na pódiu chybět.

Doporučeno
Slipknot: Na pódiu se chovají, jako kdyby je ovládal sám satan. Vystupují s baseballovými pálkami a v hororových maskách Slipknot: Na pódiu se chovají, jako kdyby je ovládal sám satan. Vystupují s baseballovými pálkami a v hororových maskách 8. června 2023 v 12:30
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Slipknot (@slipknot)

Domů
Sdílet
Diskuse