Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
22. června 2023 17:00
Čas čtení 3:07
Denisa Šútorová

Móda z The Idol. Outfity Lily-Rose Depp jsou to jediné, na co se dá v seriálu koukat

Móda z The Idol. Outfity Lily-Rose Depp jsou to jediné, na co se dá v seriálu koukat
Zdroj: The Idol/HBO Max
FILMY A SERIÁLY HBO MAX HBO SERIÁLY MÓDA
Uložit Uložené

Kostýmní designérka Natasha Newman-Thomas prozradila, že vybrané outfity jsou tak trochu zvrácené kvůli estetice i podtónu celé show. Článek vyšel původně na slovenském Refresher.sk.

Seriálová novinka Sama Levinsona The Idol měla premiéru na HBO Max teprve před pár týdny. Mnozí diváci seriál popisují jako nechutný a bezostyšný, a hlavně si zakrývali oči cringem během sexuální scény se zpěvákem The Weekndem. A i přesto, že jsme hlavní hrdinku Jocelyn dosud viděli více svlečenou než oblečenou, je třeba uznat, že se postarala o několik docela ikonických fashion momentů. Na děj tedy na chvíli zapomeň a podívej se na výborné kostýmy.

theidol
Zdroj: HBO Max

Outfity v The Idol totiž tvoří neodmyslitelnou část tohoto seriálového světa. Kromě toho, že dotváří atmosféru a estetiku scén, se jim rafinovaně daří podtrhovat charaktery postav.

Levinson si vzal na pomoc kostýmní designérku Natashu Newman-Thomas, jejíž práci můžeš znát z filmu Vlk z Wall Street nebo z videa k hitu This Is America od Childish Gambino. Jak prozradila v rozhovoru pro E! News, kostýmy v The Idol jsou záměrně „trochu skandální“ a „úmyslně přinášejí do show dojem temnoty a zvrácenosti“. 

Ikonické body, které ti nedá spát

Staré známé pořekadlo „méně je více“ nabírá v případě šatníku Jocelyn zcela nový rozměr. Seriálová zpěvačka předvádí nekonečné výstřihy, sexy linie a naprosté minimum látky. Přestože odhaluje spoustu kůže, její osobnost skrývá mnoho tajemství a kostýmy od nich mají ve skutečnosti jen odpoutat tvou pozornost. „Vidíte fasádu a osobnost, ale to, co se děje v zákulisí, je záhada,“ dodává Newman-Thomas.

lilyrosedepp, nusiquero
Zdroj: HBO Max

Ruku na srdce, již od prvního traileru a promo záběrů seriálu jsme se všichni zamilovali do tohoto sexy extravagantního a neskutečně propracovaného korzetového body, které si Jocelyn oblékne na natáčení videoklipu World Class Sinner. O skvost s bohatým zdobením, průsvitným detailem v pase a růžovým ornamentem se postaral designér Nusi Quero z Los Angeles, kterého nosí Beyoncé i Kylie Jenner. Jelikož body pro Lily-Rose Depp vytvořil na míru, tento konkrétní model si bohužel pořídit nemůžeš.

Čím méně látky, tím lépe

V pilotní epizodě seriálu toho na sobě Jocelyn má opravdu velice málo. K většímu sebevědomí jí napomáhá extravagantní outfit, jejž tvoří miniaturní podprsenka od značky Didu (kolekce jaro/léto 2022 za 3 000 Kč) a minisukně od newyorské značky Guizo (zaplatíš za ni 4 000 Kč).

jocelyn, theidol, lilyrosedepp
Zdroj: HBO Max

Další outfit, který nám padl do oka, tvoří červený crop top zdobený perlami od značky Rui (v bílé i černé barvě, za 9 000 Kč). V druhé epizodě The Idol k němu má Jocelyn oblečenou koženou minisukni od Kirin.

Odvážné linie i luxusní značky

Jocelyn definuje sex-appeal a extravagance a k hvězdnému statusu jí dopomáhají luxusní módní domy. Lily-Rose Depp sice ukazuje oranžový sametový top s hlubokým výstřihem již v první epizodě seriálu, ale naši pozornost upoutal už na promo fotkách.

The Idol
Zdroj: HBO Max

Model, který jde ruku v ruce s aktuálními módními trendy, pochází z portfolia Saint Laurent. Asi ti nemusíme říkat, že jeho cena je astronomická –⁠ připrav si přibližně 60 000 Kč.

Sexy „Marilyn Monroe“

V první epizodě vidíš Jocelyn v červeném sametovém županu s černou krajkou. Ten si oblékne hned dvakrát, nejprve v úvodní sekvenci během focení a později, když do své luxusní rezidence pozve The Weeknda.

lilyrosedepp
Zdroj: HBO Max

Červený župan je naprostý triumf, který uchvátí mnohé nadšence módy i klasického Hollywoodu. Podobný model si totiž kdysi oblékla sexbomba Marilyn Monroe a zapózovala v něm na fotkách Slima Aaronse.

hbomax
Zdroj: HBO Max

Kostýmní designérka The Idol tento outfit do seriálu zařadila na žádost režiséra Sama Levinsona. Kromě toho, že má odvážnější střih a mnohem méně krajky, překvapuje výrazným výstřihem na zádech.


Všechny ty sexy šaty

Jak uvedla kostýmní designérka show, outfity Jocelyn se přizpůsobují tomu, jakým směrem se ubírá její život i charakter. Protože na začátku nemá dostatek sebevědomí, svůj strach maskuje za sexy outfity. Mikrotopy a saténový župan však po čase střídají romantičtější a elegantnější šaty. Model značky Aya Muse s ramínky nabízí přiměřenou transparentnost i lichotivý střih.

Doporučeno
„Mám velká prsa a nikde nemůžu sehnat padnoucí prádlo.“ Tohle je seznam obchodů, kde mají i jiné velikosti než jen 75B „Mám velká prsa a nikde nemůžu sehnat padnoucí prádlo.“ Tohle je seznam obchodů, kde mají i jiné velikosti než jen 75B 29. dubna 2024 16:00

Chceš-li se inspirovat Jocelyn, zapomenout bys neměl*a ani na černé tangáče nebo výrazné podpatky. Transparentní materiály jsou hitem sezóny a v mnoha případech dokáží působit nanejvýš luxusně.

theidol
Zdroj: HBO Max

Mnohem sofistikovanější look však Jocelyn předvádí ve scéně, kdy dělá rozhovor pro Vanity Fair poté, co světlo světa spatřily její skandální fotky. Outfitem, který by jí záviděla nejedna panička z Beverly Hills, vzdává hold své „leaknuté fotce“. Bledě růžové šaty s perlovým zdobením kolem krku s názvem „Elisa Dress“ od Nany Jacqueline způsobily na internetu hotové šílenství, a proto ti na ně dáváme tip i my. Milujeme, jak spojují estetiku old money, ale zároveň udržují koketní nádech.

V další z epizod nás Jocelyn odrovnává bílou róbou s vázáním kolem krku od Grega Laurena, v níž vypadá jako skutečná diva. Jelikož jde ale opět o model na zakázku, neseženeš ho, i kdybys na něj měl*a peníze. Pokud se však i přesto toužíš toto léto ukázat jako seriálová Jocelyn, podívej se do galerie, kde najdeš inspiraci na další z outfitů. Snad jen pak pozor na slizkého Tedrose.

nanajacquelinepinkbodysuitbratopdidu, theidol,
Zobrazit galerii
(18)
Domů
Sdílet
Diskuse