Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
23. června 2023 v 14:41
Čas čtení 0:36
Barbora Fábryová

Video: Předpověděli opět Simpsonovi budoucnost? Katastrofa ponorky Titan se až děsivě podobá jedné z epizod

Video: Předpověděli opět Simpsonovi budoucnost? Katastrofa ponorky Titan se až děsivě podobá jedné z epizod
Zdroj: OceanGate, Disney
ZAHRANIČÍ
Uložit Uložené

Až na to, že Homer tragédii přežil, se epizoda velmi podobá skutečnosti.

Fanoušci Simpsonových si všimli, že známý seriál opět předpověděl budoucnost. Tentokrát oblíbená žlutá rodinka předpověděla katastrofu ponorky Titan, která se odehrála nedaleko vraku Titaniku v Atlantském oceánu. Epizoda seriálu z roku 2006 má velmi podobný děj jako současná katastrofa, píše Uniland.

Doporučeno
Video: Takto mohla vypadat imploze ponorky Titan. Posádku usmrtila ve zlomku sekundy Video: Takto mohla vypadat imploze ponorky Titan. Posádku usmrtila ve zlomku sekundy 23. června 2023 v 10:38

 
Homer Simpson se v epizodě rozhodne podniknout výpravu za dobrodružstvím na dně oceánu. Snaží se najít potopenou loď s pokladem, ale nedá se k ní dostat nijak jinak než na palubě ponorky. Právě tato dějová linie podnítila lidi na internetu ke srovnání s Titanem.

Homer se na výpravě spojí s mužem, o kterém je přesvědčen, že je jeho biologický otec. Tento příběh fanouškům připomíná otce a syna Dawoodových, kteří se zúčastnili plavby Titanem.

Přestože se Homer probudil v nemocnici a nehodu ponorky přežil, záběry ze seriálu se staly na internetu virálními.

Domů
Sdílet
Diskuse