Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
27. června 2023 15:18
Čas čtení 1:03
Adriana Královičová

Foto: Airbnb nabízí noc zadarmo v růžovém barbie domečku v Malibu. Hostit tě bude ken

Foto: Airbnb nabízí noc zadarmo v růžovém barbie domečku v Malibu. Hostit tě bude ken
Zdroj: Airbnb
KULTURA BARBIE
Uložit Uložené

Ken ti vzkazuje, aby sis nezapomněl*a kovbojský klobouk a opalovací krém.

Pokud přemýšlíš nad letní dovolenou a chceš něco opravdu originálního, máme pro tebe výbornou zprávu. Barbie domeček v životní velikosti je zpátky na Airbnb a přespat v něm můžeš i ty. Pokud budeš mít štěstí, získáš zdarma jednu noc pro dvě osoby. Užívat si budeš soukromou dráhu na kolečkové brusle, bazén, posilovnu i taneční parket. Probouzet se budeš s výhledem na pohádkové pobřeží Malibu. Rezervace pobytu bude pro zájemce spuštěna již 17. července 2023.

„Vítejte v mém Kendomu! Barbie odjela pryč a na celé léto mi nechala klíče od svého Malibu DreamHouse. Můj pokoj může být nyní tvůj. Zařídil a zrekonstruoval jsem dům tak, aby jsi během pobytu cítil*a všude ‚kenergy‘. Toto růžové barbie sídlo v životní velikosti stojí nad pláží a nabízí panoramatické výhledy. Je to naprosto splněný sen!“ zve hostitel ken fanoušky na Airbnb.

Airbnb, barbie, architektúra, interiérový dizajn
Zdroj: Airbnb

Malibu DreamHouse je obklopen plážemi, z obrovské terasy můžeš sledovat surfaře. V domečku najdeš kytary, doplňky s kovbojským motivem, ale i kolečkové brusle, které ken miluje. Nahlédneš dokonce i do jeho obrovského šatníku, odkud si můžeš půjčit plážové oblečení. Kromě toho, že za jednu noc nic nezaplatíš, si domů odneseš pár bruslí a surf Impala. Během celého pobytu ti bude k dispozici recepční i soukromý kuchař. Na místo se však musíš dopravit sám*sama.


Ken se rozhodl ve svém růžovém domě přivítat hosty v souvislosti s očekávaným filmem Barbie, který má premiéru 21. července 2023. Ve filmu ztvárňuje postavu Barbie Margot Robbie, Kena si zahrál Ryan Gosling. Při příležitosti premiéry filmu Barbie se Airbnb chystá udělat jednorázovou sbírku pro neziskovou organizaci Save the Children, aby podpořila nezávislost mladých žen.

Airbnb, barbie, architektúra, interiérový dizajnAirbnb, barbie, architektúra, interiérový dizajnAirbnb, barbie, architektúra, interiérový dizajnAirbnb, barbie, architektúra, interiérový dizajn
Zobrazit galerii
(8)
Domů
Sdílet
Diskuse