Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
20. července 2023 13:42
Čas čtení 1:19
Tereza Šnajdrová

Ellie Goulding na Colours of Ostrava nevystoupí, místo ní zahrají Chinaski. „To je bomba. 4 500 skvěle utraceno,“ zuří lidé

Ellie Goulding na Colours of Ostrava nevystoupí, místo ní zahrají Chinaski. „To je bomba. 4 500 skvěle utraceno,“ zuří lidé
Zdroj: Flickr/Thomas Hawk/volně k použití
HUDBA ČESKO FESTIVALY HUDBA KONCERTY MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Uložit Uložené

„Trhá nám to srdce, ale bohužel zpěvačka Ellie Goulding zrušila ze zdravotních důvodů svůj koncert na Colours of Ostrava,“ uvedlo pořadatelstvo.

Ve dnech 19. až 22. července se v ostravském areálu Dolních Vítkovic koná jubilejní ročník festivalu Colours of Ostrava, který láká na headlinery a headlinerky jako OneRepublic, Macklemore, Burna Boy nebo třeba Ellie Goulding. Právě poslední zmíněná měla v Ostravě vystoupit ve čtvrtek, avšak její show byla ve středu odpoledne zrušena. Její místo nově zaujala česká kapela Chinaski, což návštěvnictvo pořádně rozzlobilo. 

Doporučeno
Nejlepší akce týdne: Na Colours of Ostrava vystoupí OneRepublic nebo Burna Boy. Seženeš ještě vstupy a místo na stan? Nejlepší akce týdne: Na Colours of Ostrava vystoupí OneRepublic nebo Burna Boy. Seženeš ještě vstupy a místo na stan? 17. července 2023 14:30

Ellie Goulding měla vystoupit na festivale Colours of Ostrava ve čtvrtek, v čase od 22:45 hodin. Její show však byla na poslední chvíli zrušena. „Trhá nám to srdce, ale bohužel zpěvačka Ellie Goulding zrušila ze zdravotních důvodů svůj koncert na Colours of Ostrava,“ napsalo na sociálních sítích pořadatelstvo. To rozzlobilo část návštěvnictva, které si lístek stojící 3 až 4 a půl tisíce korun koupilo právě kvůli této britské hvězdě, která měla být páteční headlinerkou.

Co víc, jako náhradu pořadatelstvo domluvilo českou kapelu Chinaski, což někteří považují za výsměch. „Chinaski místo Ellie, to je bomba. 4 500 skvěle utraceno. My máme rádi víno, tpč,“ píší lidé. „Místo Ellie Chinaski, to je fakt vtip,“ nebo „Ellie vs. Chinaski, to je řádná záplata. Aneb Colours z Wishe,“ přidávají se další lidé. Jiní zase požadují kompenzaci či vrácení lístků, na což bohužel podle smluvních podmínek, které hlásají „změna programu vyhrazena“, pravděpodobně nebudou mít nárok. 

Dva taháky večera se nyní clashují

Organizátorstvo pak navíc provedlo i další změny v programu. „Na její čas, ve čtvrtek 22:45, přesouváme na Česká spořitelna stage koncert francouzského elektronického mága Kavinského a na jeho místo, ve čtvrtek od 21:30 na Liberty stage, se nám podařilo operativně domluvit koncert Chinaski,“ napsalo na sociálních sítích.

Změnou však bohužel došlo k tomu, že se clashuje vystoupení dvou největších hvězd pátečního dne – Francouze Kavinského a amerického producenta a zpěváka ZHU. „Prosím, změňte čas setu Kavinského, ať se nekryje se ZHU, prosím,“ žadoní lidé v komentářích. „Super, chtěl jsem vidět Kavinského a ZHU, takhle se to kryje, moc fajn… Díky a příště zase dorazím!“ 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Colours of Ostrava official 💛 (@colours_cz)

Domů
Sdílet
Diskuse