Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
UK sound bez kompromisu. Nejzajímavější věci, které produkuju, slyším ve snu, říká Cyper Sound

Jak jsme ale uvedli, Cyper Sound je i DJ ve známém pražském klubu. „Tohle se stalo opravdu náhodou,“ přesvědčuje nás a zdraví Hlavu. „Před sedmi lety jsem byl v Chapeau na koncertu kapely mého strýce a potom, co dohráli, nastoupil DJ a afterparty. Jeho selekce a styly, které míchal, mě neskutečně bavily, tak jsem počkal, až dohraje, a poté jsme se spolu dali na baru do řeči,“ vybavuje si.

„Řekl jsem, že se věnuji DJingu a produkci a že bych si s ním někdy rád zahrál. On s tím byl úplně v pohodě a do týdně mi nabídl termín, což bylo skvělý a moc mu za to děkuji,“ mluví o historii, do níž dnes například patří – a stále trvá – i jeho členství v tzv. Trash Gangu, jenž pořádá akce v Chapeau. Kromě Cypera zde najdeme interprety, jako jsou Ian.C, IAMRAVN a Johnny Caress.

Cyper Sound
Zdroj: se svolením Tomáše Cypriana

„Moje první hraní v Chapeau dopadlo na jedničku, přišla hromada známých, ale hlavně dorazil Ian z Trash Gangu, který mě následně oslovil, jestli bych se k nim nechtěl přidat. A tak jsem se dostal do Chapeau,“ uzavírá. Také přiznává, že má rád produkci i DJing, ale okamžité sdílení radosti s ostatními přece jen vede.

Doporučeno
„Děda“ Eminem není pro mladý. The Death of Slim Shady skrývá jeho strach z generačního posunu „Děda“ Eminem není pro mladý. The Death of Slim Shady skrývá jeho strach z generačního posunu 16. července 2024 v 13:00

„U tý produkce si to užívám sám, ale ten pocit radosti do toho tracku nevložím. Ale všiml jsem si, že to i dost záleží na ročním období. V létě jsem raději venku a hraju, v zimě spíš zavřený ve studiu,“ má to spočítáno. Takže pokud jej chceš poznat, zajdi si na jeho set nebo si poslechni song Zpátky. „Tohle jsem já, co se týče produkce. Do toho geniální Pain na featu. Za mě track, co bude vždycky fungovat. Poslouchám to stále a stále mě to baví,“ prodává se.

Doufejme tedy, že jej nadšení neopustí. Kroky k tomu, aby se posunul ještě dál, totiž připraveny má. „Chtěl bych hrát venku za hranicemi. Mám sen si zahrát na nějakým velkým festivalu,“ sní. Do té doby by ale rád pracoval i na projektech, které má v procesu – nahrávky i remixy.

Cyper Sound
Zdroj: se svolením Tomáše Cypriana

„Na příští rok chystám určitě více hraní, a to hlavně v létě. Ale hlavně nepřestat vydávat! Dostal jsem se do skvělý flow a toho je potřeba využít,“ zdraví Cyper Sound naše čtenářstvo. „Budu moc rád, když si poslechnete moji tvorbu. Myslím, že je to něco, co tady moc běžné není. A hlavně si to užívejte jako já,“ vzkazuje.

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 3 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse