Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
22. července 2023 10:52
Čas čtení 1:06
Kateřina Viková

Johnnyho Deppa údajně našli ležet v hotelovém pokoji. Musel se proto zrušit koncert kapely v Budapešti

Johnnyho Deppa údajně našli ležet v hotelovém pokoji. Musel se proto zrušit koncert kapely v Budapešti
Zdroj: Getty Images/Rich Fury
HUDBA JOHNNY DEPP
Uložit Uložené

Kapela The Hollywood Vampires, ve které hraje i Johnny Depp, musela 18. července nečekaně a na poslední chvíli zrušit koncert v budapešťské Papp László Sport Areně, a to údajně kvůli stavu Deppa. Ve čtvrtek kapela zrušila i koncert na Slovensku.

Kapela The Hollywood Vampires Johnnyho Deppa, Alice Coopera, Joea Perryho a Tommyho Henriksena v úterý zrušila svůj budapešťský koncert z důvodu „nepředvídaných okolností“. Kapela uvedla informaci krátce před začátkem koncertu na svém Instagramu. Ve vyjádření skupina píše, že si cení všech fanoušků, kteří přijeli z blízka i z dálky, aby je viděli vystupovat, a je jim to líto. 

Důvodem zrušení byl pravděpodobně Johnny Depp. Herec údajně ve svém hotelovém pokoji v Budapešti upadl do bezvědomí, takže museli přivolat lékaře.

koncert, Hollywood Vampires, Budapešť, Johny Depp
Zdroj: Instagram/@hollywoodvampires

„Všechno bylo připraveno, scéna byla připravena, backstage byla připravena. Ani mě nenapadlo, že by mohl být problém, zvlášť když členové kapely udělali zvukovku, která byla naplánována na odpoledne. Nikdo už nepřemýšlel o tom, že se Johnny Depp nezúčastnil, mikrofon mu připravil zaměstnanec, ale to není u takových hvězd nic neobvyklého,“ řekl nejmenovaný zdroj maďarskému serveru Blikk.

Není to poprvé, co Deppa na turné brzdí problémy

Nedávno před zrušeným koncertem v Budapešti se herec při turné potýkal s „bolestivým“ zraněním kotníku a byl spatřen, jak při chůzi používá berle. Několik lékařů mu doporučilo nevykonávat fyzickou aktivitu a necestovat, a kapela tedy zrušila i koncerty v rámci americké části turné. 

Doporučeno
Co si pustit o víkendu: Batman točí prachy rychleji než burgery a Robin Williams rozpláče nejednu konzervu Co si pustit o víkendu: Batman točí prachy rychleji než burgery a Robin Williams rozpláče nejednu konzervu 1. září 2023 16:00

Zdravotní problémy vyvolaly debatu ohledně jeho problémů s alkoholem a závislostmi, Depp má diagnostikovanou depresivní poruchu a právě chronické zneužívání návykových látek.

Johnny se vrátil do světa hudby po své loňské soudní bitvě s bývalou manželkou Amber Heard.

Kapela The Hollywood Vampires ve čtvrtek zrušila také koncert na Slovensku. Člen kapely Tommy Henriksen sdílel na sociální síti prohlášení, podle kterého nebyla konstrukce zařízení, kde se měl koncert konat, bezpečná pro kapelu ani fanoušky. Toto zrušení prý nemělo souvislost se zrušeným koncertem v Budapešti. Dodává, že všichni členové jsou zdraví a v pořádku. 

Domů
Sdílet
Diskuse