Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. července 2023 17:00
Čas čtení 0:48
Tereza Šnajdrová

Nejlepší akce týdne: Do Prahy přijede The Weeknd. Zapomeň na ick a užij si Starboy live

Nejlepší akce týdne: Do Prahy přijede The Weeknd. Zapomeň na ick a užij si Starboy live
Zdroj: Wikimedia Commons/Brian Ziff/volně k použití
HUDBA POJĎ VEN! PRAHA THE WEEKND
Uložit Uložené

The Weeknd vystoupí v neděli 6. srpna na Letišti Letňany. Do Prahy přiveze desku After Hours i novinku z minulého roku Dawn FM.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený REFRESHER Česko (@refreshercz)

V neděli 6. srpna přijede do Prahy popová star The Weeknd. Kanaďan, o kterém se v posledních měsících mluví především v souvislostí s rolí slizkého Tedrose v seriálu The Idol, vystoupí v pražských Letňanech, a ačkoli je koncert v současné chvíli vyprodán, pár vstupenek se do prodeje možná ještě uvolní. Pokud chceš tedy slyšet největší pecky jako I Feel It Coming, Starboy nebo Blinding Lights live, doporučujeme ti pečlivě sledovat web Live Nation

Doporučeno
Festival Pop Messe se zcela proměnil. Byla to změna k lepšímu? (Reportáž) Festival Pop Messe se zcela proměnil. Byla to změna k lepšímu? (Reportáž) 30. července 2023 15:28

The Weeknd přiveze do Prahy svoje nejúspěšnější album After Hours, ale také novinku z roku 2022 Dawn FM, která sklidila úspěch jak u fanoušků a fanynek, tak u hudebních kritiků a kritiček.

Z již odehraných koncertů současné tour lze vyčíst, že The Weeknd do Prahy přiveze nadupaný setlist o zhruba 35 písních, mezi kterými nebudou chybět hity jako Can't Feel My Face, Starboy, I Feel It Coming, Blinding Lights a mnoho dalších. O kanadském zpěvákovi je navíc známo, že jeho show potěší nejen tvoje uši, ale také oči a možná i dušičku. A u toho prostě nemůžeš chybět. 

Zapomeň na The Weeknda v roli Tedrose a pokus se ulovit svůj lístek. Tohle bude show, na kterou jen tak nezapomeneš!

Domů
Sdílet
Diskuse