Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
1. srpna 2023 15:31
Čas čtení 0:41
Kuni Nguyenová

„Nechutné a nepoživatelné.“ MrBeast žaluje firmu, která pro jeho značku vyráběla burgery

„Nechutné a nepoživatelné.“ MrBeast žaluje firmu, která pro jeho značku vyráběla burgery
Zdroj: instagram @mrbeast
ZAJÍMAVOSTI GASTRONOMIE INFLUENCEŘI YOUTUBE
Uložit Uložené

Žaloba se odkazuje na negativní recenze a komentáře lidí, kteří produkty od MrBeast ochutnali.

Burgery značky MrBeast jsou propadákem. Americký youtuber potvrdil, že žaluje společnost Virtual Dining Concepts, která jeho burgery vyrábí. Údajně poškozuje jeho značku a pověst tím, že podává podprůměrný produkt. Informuje o tom stanice BBC a server Indy100. 

Žaloba se odvolává na enormní množství negativních recenzí a článků. „Zákazníci označovali hamburgery jako ‚nechutné‘, ‚odporné‘ a ‚nepoživatelné‘,“ píše se v žalobě. Lidé svou nespokojenost vyjadřují i prostřednictvím sociálních sítí. Jeden z tweetů dokonce poukazuje na syrové maso v burgeru.

Sám MrBeast na jeden z příspěvků reagoval slovy: „U restaurací s dovážkou nelze garantovat kvalitu objednávek. Bolí mě na duši, když vidím, jak byly pokažené. Bohužel nemohu vystoupit z dohody s BB (MrBeast Burger pozn. redakce),“ napsal MrBeast na Twitteru. Dodal, že v kontrole produktů své značky Feastables bude i nadále pokračovat.

Domů
Sdílet
Diskuse