Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. srpna 2023 15:07
Čas čtení 1:08
Tereza Šnajdrová

Lehce nabyl, lehce pozbyl. Zájem o Kazmův nový film upadá

Lehce nabyl, lehce pozbyl. Zájem o Kazmův nový film upadá
Zdroj: Bontonfilm
FILMY A SERIÁLY ČESKÉ FILMY ČESKO FILM
Uložit Uložené

O víkendu přišlo do kin na snímek ONEMANSHOW: The Movie jen necelých 62 tisíc lidí.

Ještě před týdnem trhal Kazmův nový film ONEMANSHOW: The Movie rekordy. Během premiérového víkendu ho totiž v českých kinech vidělo na 290 000 diváků a divaček, čímž se snímek z dílny Kamila Bartoška stal českým rekordmanem v návštěvnosti. Jenže uplynulo pár dní a dnes už je všemu jinak. Podle webu Kinomaniak dnes Kazmův film drží nový rekord – zažil historicky největší propad.

Doporučeno
A teď vážně. Je jedno, o čem Kazmův film je, tenhle hazard je i pro děti (Glosa) A teď vážně. Je jedno, o čem Kazmův film je, tenhle hazard je i pro děti (Glosa) 16. srpna 2023 16:00

Kazma jen před pár dny pustil do světa svůj přísně utajovaný projekt, na kterém spolu s týmem pracoval více než čtyři roky. ONEMANSHOW: The Movie, jak se projekt jmenuje, se stal prvním Kazmovým celovečerákem, který zamířil také do kin. A tam slavil úspěch. 

Během premiérového víkendu zavítalo na ONEMANSHOW: The Movie na 290 000 lidí, ale jak se říká, lehce nabyl, lehce pozbyl. Za druhý víkend přišlo na Kazmův film do českých kin už jen necelých 62 tisíc diváků a divaček, což znamená pokles o 79 %.

ONEMANSHOW: The Movie tak už nedrží pouze rekord za návštěvnost, ale také rekord za to, že zažil historicky největší propad. Budou jeho čísla takto prudce klesat i nadále? To uvidíme po příštím víkendu.

Refresher radí na film nechodit

Ostatně o tom, že Kazmův nový film je lepší nevidět, psal už v den novinářské projekce náš filmový kritik Radim Šlechta. „Máš jít na ONEMANSHOW: The Movie do kina? Ne,“ doporučil v recenzi.

Doporučeno
Co si pustit o víkendu: Ryan Gosling a Johnny Depp tě dostanou za hranice zákona Co si pustit o víkendu: Ryan Gosling a Johnny Depp tě dostanou za hranice zákona 25. srpna 2023 16:00

„Snímek, který si sám napsal, naprosto nekriticky ukazuje Bartoška jako mocnou bytost balancující mezi Ježíšem Kristem, Casanovou a Batmanem. Pravda je ale taková, že je prostě jenom hustler a hrát jeho hru je ekvivalentem podpisu smlouvy v multi-level marketingu nebo snahy zbohatnout v casinu. Jen s tím rozdílem, že tuhle partičku mohou legálně rozehrát i děti,“ uvedl pak v glose, kterou si můžeš přečíst u nás na webu. 

Domů
Sdílet
Diskuse