Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
31. srpna 2023 11:01
Čas čtení 0:55
Tereza Šnajdrová

Do Česka přijedou The 1975. V březnu vystoupí v Praze

Do Česka přijedou The 1975. V březnu vystoupí v Praze
Zdroj: Rock for People/propagačný materiál
KULTURA HUDBA KONCERTY KULTURNÍ AKCE PÁRTY A AKCE
Uložit Uložené

Prodej vstupenek bude zahájen 8. září v 10:00 hodin u prodejců GoOut a Ticketportal.

V létě jsi je mohl*a vidět na festivale Rock for People a teď se do Česka vrací na headline show! Dne 14. března 2024 v Praze vystoupí britští rockeři The 1975, kteří po úspěšné festivalové sezoně a navazujícím americkém turné zamíří také do Evropy. Miláčci publika i nenávidění drzouni vystoupí ve Sportovní hale Fortuna a vstupenky na tuhle parádu koupíš již od 8. září u prodejců GoOut a Ticketportal. 

Doporučeno
Intimní. Namyšlení. Odvážní. The 1975 jsou především upřímní a dovolí ti být tím, kým jen chceš Intimní. Namyšlení. Odvážní. The 1975 jsou především upřímní a dovolí ti být tím, kým jen chceš 10. června 2023 11:00

Můžeš s nimi tančit, zpívat, brečet, kritizovat společnost, bojovat za rovná práva lidí nebo měnit životní prostředí. The 1975 do svých textů promítají ty nejtíživější společenské problémy, a to všechno s pořádnou dávkou nadsázky, klišé a humoru. Není se proto čemu divit, že tuhle kapelu buď miluješ, nebo nenávidíš. A my jsme tábor číslo jedna. 

The 1975
Zdroj: se souhlasem Rock for People/The 1975

The 1975 mají na svém kontě pět úspěšných studiových alb, prestižní ocenění Brit Awards, dvě nominace na Grammy, a hudební magazín NME je dokonce jmenoval kapelou desetiletí. A ty je nyní můžeš vidět live. The 1975 přijedou do Prahy v rámci celoevropského turné Still... At Their Very Best, a jak sám frontman Matty Healy řekl před pár dny na festivale Reading, těšit se můžeš na zcela novou show. 

Ale neboj, i na ní určitě zazní ty největší hity jako Love It If We Made It, Somebody Else, Robbers nebo třeba taneční The Sound. Tak si zapiš – prodej vstupenek začíná 8. září a koupíš je na webu GoOut nebo u Ticketportalu. 

Domů
Sdílet
Diskuse