Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
23. září 2023 12:12
Čas čtení 1:01
Jana Chovancová

Hvězda z Game of Thrones žaluje exmanžela kvůli dětem. Prý je nechce vrátit do Anglie

Hvězda z Game of Thrones žaluje exmanžela kvůli dětem. Prý je nechce vrátit do Anglie
Zdroj: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin
OSOBNOSTI GAME OF THRONES ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Joe Jonas po čtyřech letech manželství požádal začátkem září o rozvod.

Sophie Turner žaluje partnera Joea Jonase. V dubnu letošního roku se oficiálním trvalým bydlištěm jejich dětí stala Anglie, přičemž v hereččině žalobě se uvádí, že je její manžel „neoprávněně zdržuje“ v New Yorku. Hvězda seriálu Hra o trůny žádá o jejich návrat domů, vyplývá to ze soudních dokumentů, které získalo CNN.

Slavná dvojice po čtyřech letech manželství překvapila žádostí o rozvod, kterou podal Jonas začátkem září letošního roku. Herečka tvrdí, že se o žádosti ze strany svého bývalého dozvěděla z médií. Zdá se, že podobně jako jiné rozvody se ani ten jejich neobejde bez komplikací.

Doporučeno
KVÍZ: Tyhle postavy ze Simpsonů znají jen ti nejlepší. Kolik obyvatel Springfieldu poznáš? KVÍZ: Tyhle postavy ze Simpsonů znají jen ti nejlepší. Kolik obyvatel Springfieldu poznáš? 23. září 2023 8:30

Joe se měl podle informací o jejich dvě dcery starat během turné se svou skupinou The Jonas Brothers. S Turner tak byli domluveni, zatímco ona pracovala na novém seriálu. Tento měsíc, kdy se s dětmi podle vzájemné dohody plánovala vrátit do Anglie, ji však její bývalý manžel odmítl.

„Joe a Sophie se setkali v neděli v New Yorku, když přijela za dětmi. Od té doby jsou s ní,“ uvedl zástupce bývalého manžela ve čtvrtečním prohlášení pro CNN. „Joe měl ze setkání dojem, že pár dospěl k dohodě, že budou přátelsky spolupracovat na společné výchově dětí. Přeje si, aby Sophie přehodnotila svůj přísný právní postoj. Jeho jediným zájmem je dobrý život jejich dětí,“ dodal.

Ještě před rozvodem se měl pár dohodnout, že se usadí v Anglii. V žádosti se rovněž uvádí, že obě děti jsou „plně zapojeny a integrovány do všech aspektů každodenního a kulturního života“ v Anglii. V prosinci letošního roku mělo také dojít k uzavření smlouvy o koupi nového domu.

Domů
Sdílet
Diskuse