Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
28. září 2023 7:49
Čas čtení 1:13
Anna Koucká

Tinder za 11,5 tisíce měsíčně. Seznamka rozjíždí nové prémiové členství za pořádný balík, co nabídne?

Tinder za 11,5 tisíce měsíčně. Seznamka rozjíždí nové prémiové členství za pořádný balík, co nabídne?
Zdroj: Pexels/cottonbro
ZAJÍMAVOSTI TINDER
Uložit Uložené

Nahonit si ego na Tinderu ještě nikdy nebylo snazší. Pro ty, kteří chtějí být těmi nejlepšími z nejlepších, ale seznamka připravila nový druh předplatného.

Tinder konečně po měsících slibů zavedl prémiové členství Tinder Select, které stojí 499 dolarů měsíčně. Zahrnuje výhody, jako je možnost být viděn více uživateli, včetně „nejvyhledávanějších profilů“ Tinderu, možnost posílat přímé zprávy ostatním bez předchozího matche a další funkce na úrovni VIP, informuje server Tech Crunch. 

Doporučeno
Gillian Anderson v seriálu Akta X změnila celou generaci žen. Scully Effect není jenom teorie Gillian Anderson v seriálu Akta X změnila celou generaci žen. Scully Effect není jenom teorie 27. září 2023 11:00

Samotné funkce ale nejsou to, co je na Tinderu Select nejlákavější. Největším lákadlem by měla být exkluzivita, protože přístup k němu by mělo dostat méně než 1 % uživatelek a uživatelů a členstvo se bude moct pochlubit jedinečným Select odznakem na profilu. 

Navoněná bída

Kromě exkluzivity je soubor funkcí poměrně mizerný. Členstvo Selectu může posílat přímé zprávy jinému členovi bez matche – ale maximálně dvakrát týdně – a zároveň nemůže dávat Super Like. Někteří příjemci se navíc mohou z přijímání DM zpráv odhlásit. Kromě toho se profily vybraných členů budou až sedm dní zobrazovat nerozmazané v mřížce Like You v aplikaci, a to i v případě, že si nezaplatí zlaté nebo platinové předplatné Tinderu.


Členstvu Select je však přislíbeno, že se mu budou zobrazovat „nejvyhledávanější profily“ Tinderu, takže se může těšit na kvalitnější matche. Společnost neuvádí podrobnosti o tom, jak tato technologie funguje nebo jak hodnotí tato takzvaná výjimečná spojení.

Doporučeno
Stáhni si nový macOS 14 Sonoma! Čekají tě v něm inovativní změny Stáhni si nový macOS 14 Sonoma! Čekají tě v něm inovativní změny 27. září 2023 12:24

Kromě toho budou mít uživatelé Tinderu Select možnost testovat nové funkce Tinderu dříve než ostatní a budou moci skrývat reklamu a zobrazit si lajky, které poslali za posledních sedm dní. Nové předplatné lze skládat s předplatným Plus, Gold nebo Platinum a získat tak přístup k dalším funkcím, uvádí společnost.


Aby se uživatelé mohli ucházet o Tinder Select, musí mít alespoň čtyři fotografie, pět uvedených koníčků, životopis o minimálně 15 znacích, projevit záměr navázat vztah, mít ověřenou fotografii a – což je důležité – mít mnoho peněz na to, aby utráceli za tuto funkci. Pokud budou schváleni, obdrží v aplikaci zprávu s upozorněním a také e-mail s jednorázovým kódem, na základě kterého se budou moct přihlásit.

Domů
Sdílet
Diskuse