Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
2. října 2023 18:04
Čas čtení 0:36
Anna Koucká

Je to oficiální. Kendall Jenner a Bad Bunny potvrdili vztah v nové kampani pro Gucci

Je to oficiální. Kendall Jenner a Bad Bunny potvrdili vztah v nové kampani pro Gucci
Zdroj: Gucci/ Instagram
OSOBNOSTI GUCCI KENDALL JENNER
Uložit Uložené

Modelka Kendall Jenner a rapper Bad Bunny už jsou oficiální pár. Veřejně lásku ukázali v nové kampani značky Gucci.

Pár spolu podle zahraničních médií chodí zhruba od letošního února. I když byla Kendall s portorikánským rapperem už několikrát spatřena, veřejně svůj vztah nikdy nepřiznali. 


Poprvé se ale jako zamilovaná dvojice objevili v nové kampani pro luxusní cestovní značku Gucci Valigeria. V krátkém klipu se Jenner a Bad Bunny procházejí v jednobarevných kompletech bok po boku po letištním terminálu. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený GUCCI (@gucci)


„Kampaň natočená na letišti, místě setkání, kde začínají cesty, zkoumá intimitu společného cestování prostřednictvím kreativního objektivu Anthonyho Seklaouiho. Záběry zachycují prchavého ducha letištní procházky Kendall Jenner a Bad Bunnyho a nově definují glamour Jet Set 90. let,“ uvádí o kampani na Instagramu Gucci. 


Navzdory kampani si ale dvojice i nadále chce prý chránit soukromí. „Lidé o mně vědí všechno. Jediné, co si dál můžu chránit, je moje soukromí a můj osobní život. Koneckonců, je to vlastně jediná věc, kterou mám,“ uvedl v červnovém čísle Rolling Stone Bad Bunny.

Domů
Sdílet
Diskuse