Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2023 11:00
Čas čtení 3:47
Tereza Šnajdrová

Uřízl si uši, nos a prsty, chystá se na amputaci zdravé nohy a rozpůlení penisu. Anthony chce vypadat jako mimozemšťan

Uřízl si uši, nos a prsty, chystá se na amputaci zdravé nohy a rozpůlení penisu. Anthony chce vypadat jako mimozemšťan
Zdroj: Instagram/the_black_alien_project/volně k použití
OSOBNOSTI AUSTRÁLIE FRANCIE UFO
Uložit Uložené

Ve svém těle se necítil dobře, a tak se rozhodl pro razantní změnu. Protože měl vždy vášně pro tělesné modifikace a obdivoval mimozemšťany, začal se v jednoho takového měnit i on.

Dnes už pětatřicetiletý Francouz Anthony Loffredo se před více než deseti lety rozhodl naplnil své sny a stát se černým mimozemšťanem. Nechal si proto odstranit uši, část nosu, vybrousit a nabarvit zuby, celé tělo včetně očních bulev si potetoval, pod kůží má desítky implantátů a před pár měsíci si také nechal amputovat prsty na ruce. Stále ale není u cíle a nyní se údajně chystá na amputaci zdravé nohy a rozpůlení penisu. 

Doporučeno
Nejlepší tipy na halloweenské kostýmy: Oblékni se jako Cardi B, Megan Fox nebo Harry Styles Nejlepší tipy na halloweenské kostýmy: Oblékni se jako Cardi B, Megan Fox nebo Harry Styles 4. října 2023 15:00

Francouz se chce stát černým mimozemšťanem

Anthony Loffredo se narodil v roce 1988 ve Francii. Už od puberty měl ale pocit, že žije v těle, do kterého nepatří, a tak se s tím rozhodl něco udělat. Když mu bylo 24 let, všeho nechal a odjel do Austrálie, kde začal pracovat na svojí přeměně, kterou mnozí označují za „extrémní“.
 
Anthony byl vždy vášnivým fanouškem mutací a proměn lidského těla. „Rád se vžívám do role děsivé postavy. Často se někam posadím a hraju nějakou roli, zejména v noci v temných uličkách. Zkoumám kontrast mezi rolí, kterou hraju, a sebou samým,“ popsal.
 
Pocity, že se ve svém těle necítí dobře a že jej přitahují děsivé postavy, proto tedy uposlechl a začal se svou proměnou. Proměnou v černého mimozemšťana. „O mimozemšťanech existuje spousta filmů, mangy, ale nikdo reálně neví, jak vypadají. Inspiruju se všemi možnými domněnkami i tím, jak to cítím já. V hlavě mám nějaký obrázek, ale také rád improvizuji. Nejsem člověk, jsem černý mimozemšťan,“ popsal Anthony.
 
Aby toho vzhledu dosáhl, podstoupil během uplynulých let hned několik chirurgických i estetických zákroků. Od tetování přes zbroušení zubů až po výplně. Loffredovy tělesné modifikace jsou jako z jiného světa, a ačkoli je někteří odsuzují, mladý Francouz se díky nim „cítí bezpečněji a sám sebou“.
 
I přesto, že se sebou začíná být čím dál více spokojenější, proměnu svým způsobem vnímá i jako boj. Každodenní boj s lidmi, kteří ho nechápou a soudí ho. Jak ale sám mimozemšťan říká, ani on nerozumí všemu a takový je prostě život. Rozhodně bychom ale neměli někoho soudit, když nevíme, co se mu honí hlavou a proč dělá to, co dělá.

Nechal si uříznout uši, nos a amputovat prsty

Jak už jsme nakousli, Anthony Loffredo kvůli proměně v černého mimozemšťana absolvoval již několik estetických a chirurgických úprav. Nejprve si nechal potetovat celé tělo včetně očních bulv, pak si nechal odstranit uši, část nosu a také horní ret. Později přiznal, že právě kvůli odstranění nosu a horního rtu má velké problémy s mluvením, ale nevadí mu to. Je spokojený. O této operaci dlouho snil, a musel kvůli ní dokonce odcestovat do Španělska, neboť ve Francii je tento zákrok nelegální.

Tady to ale nekončí. Anthony si také nechal vybrousit zuby, které si obarvil na fialovo, a v neposlední řadě si také nechal rozpůlit jazyk. Ani po těchto zákrocích však nebyl ani v polovině cesty ke svému cíli.

Doporučeno
Zabila největšího tyrana revoluce a pod gilotinou nehnula brvou. Od smrti atentátnice Charlotte Corday uplynulo 230 let Zabila největšího tyrana revoluce a pod gilotinou nehnula brvou. Od smrti atentátnice Charlotte Corday uplynulo 230 let 16. července 2023 15:00

Černý mimozemšťan si pod kůži umístil nespočet implantátů, které změnily jeho hlavu i tělo k nepoznání, a veřejnost pak šokoval svým výletem do Mexika, kde si nechal amputovat dva prsty. Jeho ruka tak nyní připomíná dráp. „Jsem na druhé straně světa, abych pokračoval ve svém projektu. Zákrok probíhá dobře, právě se mi splnil další sen. Děkuji personálu za to, jak špičkovou práci odvádí,“ napsal na Instagramu.
 
Jen před pár měsíci si pak mimozemšťan nechal na hlavu vyrýt svou přezdívku. Jeho černě potetovaná kůže byla rozříznuta a do tkáně mu bylo vyryto slovo „alien“. Au.
 
Ani zde ale Anthony nekončí. Na svém Instagramu uvádí, že je jeho proměna hotova jen ze 62 %. „Je pro mě normální, že neustále přemýšlím, co dalšího bych na sobě mohl změnit. Plánuji to i několik měsíců dopředu,“ řekl pro deník The Mirror.

V restauraci ho neobslouží, práci nesežene. O ženy prý nouzi nemá

V rozhovoru pro LadBible Francouz přiznal, že vše není jen růžové a kvůli svému neobvyklému vzhledu často čelí v běžném životě i omezením. Například některé restaurace ho umístily na blacklist a odmítají jej obsloužit. „Když se chci najíst v restauraci, stává se mi, že mi obsluha řekne, že nemohu,“ uvedl s tím, že někteří lidé jsou bohužel „úzkoprsí“.
 
V minulosti zase přiznal, že má problémy s hledáním práce. „Nemůžu si najít žádnou práci. Je to smutné. Já se cítím lépe, jsem spokojený, ale moje proměna má i temnou stránku,“ řekl v rozhovoru pro Club 113.
 
Na co si ale naopak černý mimozemšťan stěžovat nemůže, je zájem žen. Se seznamováním prý nemá sebemenší problém a naopak jsou ženy, pro které jsou jeho tělesné modifikace jako magnet.

Next step: Stáhnout se z kůže

Ani tyto výzvy Anthonyho vášeň pro tělesné modifikace nezastavily. Ba naopak. Černý mimozemšťan, kterého jenom na Instagramu sleduje 1,4 milionu lidí, je připraven na další zákrok – amputaci zdravé nohy. „Je to opravdu náročné a těžké. Mám zdravou nohu a její amputace je obrovský krok,“ řekl během živého vysílání na populární sociální síti.
 
Ještě, než amputaci podstoupí, ho však čeká jiná zásadní operace. Rozdělení penisu na dvě části, po kterém mu zůstanou dva tenčí penisy. Není přesně jisté, co konkrétně by to znamenalo pro jeho každodenní fungování (močení nebo sex), ale mimozemšťan se prý nenechá odradit žádnými potenciálními problémy a samozřejmě se chystá ve svém plánu pokračovat.
 
„Nejsem nervózní. Nevím, pro mě je to jen jedna úprava navíc. Je to nebezpečné jako všechny ostatní,“ uvedl.
 
Přijde ti tohle too much? Tak si představ, že amputací nohy a rozdělením penisu to nekončí. Anthonyho snem je nechat si odstranit z těla všechnu kůži a nahradit ji kovem. Než k tomu ale dojde, chce se ještě soustředit na vzhled svých rukou, nohou, prstů a zadní části hlavy.

 
Domů
Sdílet
Diskuse