Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. října 2023 14:30
Čas čtení 0:54
Tereza Šnajdrová

Nejlepší akce týdne: Do Prahy míří hiphopová legenda 50 Cent, O2 rozdrtí už v sobotu

Nejlepší akce týdne: Do Prahy míří hiphopová legenda 50 Cent, O2 rozdrtí už v sobotu
Zdroj: se souhlasem Bestsport/Čestmír Jíra
KULTURA 50 CENT ČESKO KONCERTY KULTURNÍ AKCE PÁRTY A AKCE PRAHA
Uložit Uložené

Americký rapper 50 Cent vystoupí v sobotu 28. října v pražské O2 areně. Vstupenek už moc nezbývá.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený REFRESHER Česko (@refreshercz)

V minulém roce 50 Cent hned dvakrát naplnil O2 arenu k prasknutí a na tento úspěch se nyní pokusí navázat. A jak se zatím podle dostupnosti lístků zdá, je na dobré cestě. Pokud i ty toužíš po tom vidět tuhle legendu live, nabíhej na Ticketportal a Ticketmaster a kupuj lístky. Koncert je totiž už za rohem a mohlo by se stát, že se na něj nedostaneš.

Doporučeno
50 Cent přivezl do Prahy nostalgii i gangster rap. Takový byl jeho koncert v O2 areně (Reportáž) 50 Cent přivezl do Prahy nostalgii i gangster rap. Takový byl jeho koncert v O2 areně (Reportáž) 19. října 2022 16:30

50 Centova cesta na vrchol byla trnitá. Od 12 let prodával crack a několikrát byl zadržen policií, až nakonec skončil v ústavu pro mladistvé delikventy. Jen o čtyři roky později se jej ujala rapová kapela Run-D.M.C., která ho vzala pod svá křídla, a Fifty jí tuhle šanci vracel v podobě jednoho hitu za druhým. Než však stihl vydat první desku Power of the Dollar, byl před domem vlastní babičky devětkrát postřelen.

Rapper se ale nevzdal. Bojoval o svůj život i o místo na výsluní. A tvrdá dřina přinesla ovoce. 50 Cent má dnes na svém kontě pět úspěšných desek, cenu Grammy i milionové hity, které přiveze také do Prahy. A u toho prostě nemůžeš chybět.

50 Cent v Praze vystoupí už v sobotu 28. října v O2 areně, která se návštěvnictvu otevře v 19:00 hodin. Vstupenky koupíš na Ticketmasteru a Ticketportalu, a to za 1 690 korun. Vidíme se v sobotu.

Domů
Sdílet
Diskuse