Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. října 2023 10:04
Čas čtení 0:48
Karolína Fejtová

Love Island zná své finalisty! Kdo může vyhrát dva miliony korun?

Love Island zná své finalisty! Kdo může vyhrát dva miliony korun?
Zdroj: Refresher/Timea Krauszová
FILMY A SERIÁLY LOVE ISLAND ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Reality show Love Island už je skoro u konce. Ve vile po posledním vyřazování zbyly už jen tři páry. Kdo z nich má největší šanci na výhru?

Diváci rozhodli. Na otázku „Který z párů si zaslouží jít do finále?“ obdrželi v předposledním díle ze čtveřice párů nejméně hlasů Paulína s Honzou. Sdělili však, že tímto jejich příběh nekončí, dvojice plánuje společnou budoucnost. „Nejaktuálnější asi je, že spolu budeme pokračovat i v Praze, ideálně hned poté, co opustíme tuhle zlatou klícku,“ řekl v epizodě Honza.

Do finále se dostali Claude s Rachel, Majka s Chrisem a Venis s Adamem. O tom, kdo vyhraje, rozhodnou diváci. Pro své favority mohou hlasovat v aplikaci Love Island do sobotních devíti večer. Jak to celé dopadne, se dozvíme v pondělí ve 21:45. Finále můžeš sledovat buďto na Voyo, anebo v ten samý čas na Nova Fun.

Claude a Rachel.Majka a Chris.Venis a Adam.
Zobrazit galerii
(3)

Skoro všichni z finálové šestky jsou v Love Islandu od úplného počátku. Neměli to však vůbec jednoduché. Všechny páry byly vystaveny mnoha zkouškám. Chris na chvíli vyměnil Majku za Darinku, Claude Rachel za Petru a ohledně Adama a Venis putovaly pomluvy, které naznačovaly, že to spolu nemyslí vážně.

Výherci minulé řady Denisa a Kryštof svou podporu vyjádřili Majce s Chrisem. Těm fandí i Honza, který čerstvě opustil vilu. Kdo si ovšem odnese dva miliony korun, stále není jasné, všechny tři páry mají na sociálních sítích širokou základnu fanoušků a fanynek.

Anketa:
Komu budeš fandit?
Rachel s Claudem
Majce s Chrisem
Venis s Adamem
Rachel s Claudem
21 %
107 Hlasů
Majce s Chrisem
50 %
258 Hlasů
Venis s Adamem
29 %
151 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse