Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. října 2023 14:30
Čas čtení 0:41
Tereza Šnajdrová

Do Prahy přijede hororová show. Máš odvahu? Přijď v sobotu do SaSaZu

Do Prahy přijede hororová show. Máš odvahu? Přijď v sobotu do SaSaZu
Zdroj: se souhlasem Rock for People/SKYND
KULTURA ČESKO KONCERTY KULTURNÍ AKCE PÁRTY A AKCE PRAHA
Uložit Uložené

Neseď doma a vyraz za kulturou!

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený REFRESHER Česko (@refreshercz)

Máš pro strach uděláno a libuješ si ve sledování true crime dokumentů? Pak pro tebe máme dobrou zprávu! V sobotu 4. listopadu v pražském SaSaZu vystoupí australská skupina SKYND. Tohle industrializované gotické elektronické duo má v Česku mnoho fanoušků a fanynek, a pokud ho ještě neznáš, rozhodně bys to měl*a co nejrychleji napravit.

Doporučeno
Taylor Swift znovu nahrála desku 1989, přihodila i nové písně. Svět šílí, ale za nás je to takové americké „meh“ Taylor Swift znovu nahrála desku 1989, přihodila i nové písně. Svět šílí, ale za nás je to takové americké „meh“ 27. října 2023 15:05

Texty skupiny SKYND jsou temné, stejně jako její hudba a vizuály. A má to svůj důvod. Duo totiž zpívá o smrti, vraždách a jeho songy jsou pojmenované po těch nejznámějších vrazích, vražedkyních, ale také po obětech brutálních činů. Co se stalo s Elisou Lam, která zemřela na střeše hotelu Cecil? A proč Tyler Hadley umlátil k smrti své rodiče? To všechno se dozvíš v sobotu večer v SaSaZu.

Hudba tohoto australského dua tě dostane do kolen. Je magická, temná a svým způsobem zároveň dokonalá. Tak si tento koncert nenech ujít. SaSaZu se návštěvnictvu otevře v 19:00 hodin a vstupenky koupíš na GoOutu za 690 korun. My už se těšíme a ty?

Domů
Sdílet
Diskuse