Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
30. října 2023 17:45
Čas čtení 1:02
Ilona Hobzová

Chceš se stát součástí mistrovství světa v hokeji v Praze a Ostravě? Koukni, jak na to a jaké jsou podmínky

Chceš se stát součástí mistrovství světa v hokeji v Praze a Ostravě? Koukni, jak na to a jaké jsou podmínky
Zdroj: TASR/AP
SPORT HOKEJ ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 proběhne od 10. do 26. května 2024 v Praze a Ostravě.

Organizační tým už nyní shání dobrovolníky a dobrovolnice. Konkrétně bude potřebovat hned 1000 lidí, kteří by rádi s organizací pomohli. Otevírá se první kolo náboru, přihlásit se můžeš buď sám*sama, nebo je také možnost sjednat spolupráci s celou školou.

Co pro to musíš udělat?

„Minimální požadovaný věk dobrovolníků je 17 let, ale rádi přivítáme do party také aktivní seniory, stejně tak studenty v rámci praxí. Nyní jednáme se školami o spolupráci. Pokud chceš, abychom do oslovení zapojili i tvoji školu, napiš nám jméno školy a kontakt a my se zkusíme domluvit na spolupráci,“ láká organizační tým na webových stránkách.

Doporučeno
MS v hokeji 2024 v Praze: Kdy a kde koupit vstupenky a kolik za ně dáš? MS v hokeji 2024 v Praze: Kdy a kde koupit vstupenky a kolik za ně dáš? 5. října 2023 8:00

Zatím nejsou přesně specifikovaná místa, kde budou dobrovolníci a dobrovolnice působit, vše bude jasnější v průběhu podzimu. Pravděpodobně půjde o pozice spojené s organizací programu, koordinací diváků a divaček, hokejovými týmy, dopravou, akreditacemi, press centrem, ticketingem nebo produkcí. „Víme, že budeme chtít zapojení v rozsahu alespoň 10 dnů, podle tvých časových možností,“ dodal tým. 

Jestli máš zájem stát se dobrovolníkem či dobrovolnicí na nadcházejícím mistrovství, je třeba:

  • Poslat e-mail na adresu [email protected], kam napíšeš své jméno, příjmení a zda chceš být v Praze nebo Ostravě. Vítáni jsou i ti, kteří mají dobrovolnické zkušenosti z roku 2015 – mohou se zkusit přihlásit na stejnou pozici.
  • Po zaslání e-mailu ti přijde automatická odpověď a odkazy na dvě FB skupiny – jedna pro Prahu a druhá pro Ostravu. Požádáš o přijetí podle toho, kde chceš pomoct.
  • Komunikace bude zatím probíhat ve FB skupině Praha nebo Ostrava.
  • Organizační tým si tvé kontakty nechá, a jakmile bude znát pozice, počty dobrovolníků a dobrovolnic, pošle ti vše e-mailem pro registraci. 
Doporučeno
Osud jim zpečetila hospoda. Jak se z hokejových šampionů stali zrádci státu odsouzení na roky tvrdého vězení  Osud jim zpečetila hospoda. Jak se z hokejových šampionů stali zrádci státu odsouzení na roky tvrdého vězení 6. října 2023 11:00
Domů
Sdílet
Diskuse