Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Wolt.
6. listopadu 2023 10:00
Čas čtení 0:38
Sponzorovaný obsah

Byl jsem týden na Zanzibaru, a nic jsem neutratil. Cestovatel Kuba Paták v Close Friends

OSOBNOSTI CLOSE FRIENDS ROZHOVOR
Uložit Uložené

Do nového Close Friends jsme si pozvali cestovatele, content creatora, hudebníka, a hlavně sympaťáka Kubu Patáka.

Kuba se v rozhovoru rozpovídal o tom, jak na svých cestách několikrát málem přišel o život, dal nám svoje tipy na tvorbu virálních videí, ale i na to, jak zaplatit za čtyři dny v Dubaji jen 4 300 Kč nebo být týden na Zanzibaru úplně zadarmo.

Možná ho znáš z TikToku a viděl*a jsi jeho video s výzvou, ve které si dal za cíl vydělat jako řidič Woltu 100 tisíc korun měsíčně. A jestli ne, můžeš se rovnou podívat, jak to dopadlo.

@kubapatak

Jedna výzva končí ale jiná zase začne! Klidně napiště co bych měl zkusit! 🙏🏾 Jinak slevový kód na Wolt pořád platí: KUBAPATAK stejně jako můj IG 💛

♬ State Lines - Novo Amor

No a pokud tě tahle výzva zaujala, máš šanci si ji zkusit na vlastní kůži. Wolt totiž nabírá nové kurýry. Je to flexibilní práce, u které si sám*sama určuješ, jak často budeš jezdit, a tedy kolik si vyděláš. Víc se dozvíš přímo od Kuby ve videu.

více o práci pro wolt
Domů
Sdílet
Diskuse