Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2023 11:02
Čas čtení 0:27
Marek Pros

FattyPillow prodává svůj Dodge Ram, se kterým jezdil jen půl roku. Cena tě pošle do mdlob

FattyPillow prodává svůj Dodge Ram, se kterým jezdil jen půl roku. Cena tě pošle do mdlob
Zdroj: SAuto
TECH
Uložit Uložené

Máš navíc tři miliony a chceš jezdit ve stejném autě jako FattyPillow? Nadešel tvůj čas!

„Už jsme spolu najezdili 26 tisíc kilometrů, miluju to auto, ten pocit jízdy v něm je neskutečný,“ napsal FattyPillow na Instagramu, kam pověsil inzerát na prodej zánovního Dodge RAM TRX.

Doporučeno
Turisté prozradili, za jakým alkoholem jezdí do Česka. Tuzemák jim chutná víc než Budvar, první místo tě ale překvapí Turisté prozradili, za jakým alkoholem jezdí do Česka. Tuzemák jim chutná víc než Budvar, první místo tě ale překvapí 2. listopadu 2023 6:39

Koupil si ho letos v dubnu, ale potřebuje prý něco praktičtějšího. Zrychlení z 0 na 100 zvládne díky objemu motoru 6 166 ccm za 4,5 sekundy. Součástí vybavení je například 19x reproduktor Harman Kardon. „Výměna oleje probíhá vždy s předstihem, a to každých 4 500 km. K automobilu dokoupena rolovací roleta Mountain Top Roll Cover a nástřik podvozku,“ píše se v inzerátu. 

Pokud bys měl*a zájem, tak směle do toho, jen si připrav tři miliony. Pro vtipálky připomínáme, že telefon v inzerátu není na Fattyho.

Dodge Ram.
Dodge Ram. Zdroj: FattyPillow / instagram



Domů
Sdílet
Diskuse