Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
8. listopadu 2023 11:36
Čas čtení 0:30
Radka Klučárová

Instagram chystá velkou novinku. Konečně se snadno vyhneš trapným konverzacím

NEWS INSTAGRAM SOCIÁLNÍ SÍTĚ ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Vývojáři novou funkci v současné době testují a přesné datum jejího spuštění zatím není známo. Zuckerberg však zveřejnil podrobnosti.

Instagram chystá novinku, která potěší mnohé. Uživatelé a uživatelky by se nyní mohli vyhnout zobrazení „Přečteno“, které se ukáže po kliknutí na zprávu v DM, informuje The Verge.

Šéf Facebooku Mark Zuckerberg a šéf Instagramu Adam Mosseri se o plánovanou aktualizaci podělili na Instagramu. Novinku v současné době testují vývojáři a přesné datum spuštění zatím není známo. Mosseri se však s veřejností podělil o obrázek a dal nahlédnout, jak bude funkce vypadat v praxi.

Doporučeno
Nové Call of Duty: Modern Warfare III střílí slepýma. Extrémně krátká kampaň je bída a velké zklamání Nové Call of Duty: Modern Warfare III střílí slepýma. Extrémně krátká kampaň je bída a velké zklamání 7. listopadu 2023 14:36

V nastavení Instagramu by zřejmě měla být nová možnost „Přečteno“. Tu může uživatel*ka zaškrtnout podle svých preferencí v závislosti na tom, zda chce, aby druhá strana věděla, jestli si zprávu přečetl*a, nebo ne.

Meta zatím neuvedla, zda novinka přibude také do aplikace Messenger. Stejná možnost však již několik let funguje například v aplikaci Whatspapp.

Meta, Instagram, novinka
Zdroj: Meta
Domů
Sdílet
Diskuse