Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2023 15:00
Čas čtení 2:56
Ondřej Mrázek

Extraktoři jsou český pokus o seriálovou elitu. Jen kdyby tvůrci pořád nesvlékali hlavní herečku do noční košilky

Extraktoři jsou český pokus o seriálovou elitu. Jen kdyby tvůrci pořád nesvlékali hlavní herečku do noční košilky
Zdroj: Voyo Original
FILMY A SERIÁLY KRIMI SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY VOYO
Uložit Uložené

Jak se povedl nový Voyo Original, jaké bolestivé hlášky v něm budou muset diváci přetrpět a vážně už se za domácí seriálovou tvorbu nemusíme tolik stydět?

Crew, která má zkušenosti s filmovou tvorbou, sympatické obsazení, exotické exteriéry, na české poměry slušný rozpočet a především ambice natočit pro jednou něco fakt velkého, drahého a dobrého. Tak by se zhruba dala shrnout novinka Extraktoři od streamovací platformy Voyo patřící televizi Nova. Venku jsou první tři epizody a my ti na následujících řádcích povíme, jestli by ses na ně měl*a taky podívat.

Netradiční námět

Máš rád*a takové ty zahraniční politické thrillery, baví tě sledovat práci tajných služeb a mezi tvé oblíbené seriály patří Ve jménu vlasti a Jack Ryan? Pak budou Extraktoři přesně tvým šálkem kávy. Budeš nicméně muset překousnout pár velkých „ALE“.

Doporučeno
Netflix zrušil několik populárních seriálů. Je mezi nimi i ten tvůj? Netflix zrušil několik populárních seriálů. Je mezi nimi i ten tvůj? 16. listopadu 2023 17:29

Příběh Extraktorů se točí okolo dvou Češek, Terezy (Gabriela Heclová) a Dany (Michaela Petřeková), jež cestují Pákistánem a kvůli vlastní neopatrnosti jsou uneseny místní zločineckou skupinou, která záhy požaduje výkupné.

Domů
Sdílet
Diskuse