Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
26. listopadu 2023 13:34
Čas čtení 0:37
Anna Vondráková

Kanye West a Bianca Censori byli spolu na party v Dubaji. Utišili tak domněnky o rozchodu

Kanye West a Bianca Censori byli spolu na party v Dubaji. Utišili tak domněnky o rozchodu
Zdroj: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images
ZAHRANIČÍ DUBAJ KANYE WEST
Uložit Uložené

Na sociálních sítích se objevily záběry rappera a jeho manželky týden poté, co se údajně rozešli.

Ye a Bianca si údajně dali pauzu poté, co přátelé rapperovy manželky zasáhli, jelikož měli o designérku strach. Zdroj z kruhu slavného páru tehdy řekl, že vztah si na designérce „vybral daň“. Pár byl však dle magazínu TMZ nedávno spatřen na party v pětihvězdičkovém hotelu Atlantis v Dubaji. Společnost jim dělal i Chris Brown a Ty Dolla $ign. 

Před několika dny magazín Page Six uvedl, že Kanye a Bianca žijí odděleně od poloviny října, přičemž anonymní zdroj řekl, že Biancina rodina zpochybňuje, „zda vdát se za něj (Kanyeho Westa) bylo správné rozhodnutí“. 

Doporučeno
Kanye West má bizarní pravidla pro svou manželku. Musí cvičit a nesmí mluvit, tvrdí zdroj Kanye West má bizarní pravidla pro svou manželku. Musí cvičit a nesmí mluvit, tvrdí zdroj 8. října 2023 13:35

Jejich vztah však doprovázely kontroverze již od počátku. „Její rodina nikdy nebyla Yeovým fanouškem a její blízcí se ptali, zda svatba s ním byla správným rozhodnutím,“ uvedl zdroj. „Je velmi obtížné být v jeho blízkosti a pracovat pro něj a Bianca byla jedním z nejtrpělivějších lidí, kteří s ním kdy jednali.“

Domů
Sdílet
Diskuse